Descoperiri şocante în cazul dispariţiei lui Sebi, băiatul de 7 ani din Arad! Ce au aflat anchetatorii

,
Băiat din Arad, dispărut fără urmă

Părinţii lui Sebi, băiatul din Arad, dispărut fără urmă, au lansat o nouă ipoteză legată de fiul lor.


In articol:

La începutul lunii ianuarie, mai exact în data de 9, Sebastian a plecat de acasă mergând către o stână de la marginea satului.

De atunci, băiatul nu a mai ajuns acasă şi nimeni nu ştie nimic de el. La două săptămâni de la începerea căutărilor, anchetatorii au găsit urme de sânge și câteva haine, potrivit România TV. După verificarea probelor s-a ajuns la concluzia că ele nu au legătură cu băiatul.

Părinţii lui Sebi, au venit cu o nouă ipoteză şocantă.  Ei spun că sunt siguri că băiatul lor a fost răpit.

Sebi a plecat după fructe de pădure şi nu s-a mai întors

Sebi a dispărut  după ce a mers să muncească la oo stână. Ajuns la locul stabilit el și-ar fi făcut treaba, dar, potrivit spuselor patronului de la sână, ar fi plecat în pădure să caute fructe de pădure şi nu s-a mai întors.

Părinții băiatului, care l-au trimis la muncă, au anunţat că el nu a ajuns acasă.

De atunci au început căutările efectuate de poliție, pompieri și voluntari.

Zona de căutare a fost de 30 de kilometri pătrați.

Forțele de ordine au fost suplimentate, pentru soluţionarea cazului. Au fost implicați 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

Citeste si:   Vestea extrem de tristă a zilei legată de Sebastian, copilul de 7 ani dispărut fără urmă! Anunţul a venit în urmă cu puţin timp

Voluntarii au renunţat la căutări

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a declarat că sunt continuate cercetările. Pe de altă parte, într-un comunicat al Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4, se anunţă ca au încheiat participarea la căutări.

Ei au acoperit, fără niciun rezultat, o suprafață de 100 de kilometri pătrați.

„Nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări”,  au spus cei de la asociaţie.

Voluntarii au folsoit mașini off-road și drone pentru a cerceta zonele greu accesibile. Tot ei au asigurat şi suportul tehnic pentru echipa de grăniceri.

Conform raportului lansat de asociaţia Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4, suprafața cercetată în jurul satului Vânători a fost de circa 100 de kilometri pătrați.

Citeste si: Sebi, băiatul de 7 ani dispărut din Arad este de negăsit! Voluntarii renunţă la căutări: „Am acoperit 100 km pătrați și n-am găsit nicio urmă”

Ce spun anchetatorii

Cunoscuţii lui Sebi spun că băiatul cunoştea foarte bine zona, prin urmare iese din calcul ipoteăa că s-ar fi pierdut.

"Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.

Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”,  a spus tatăl lui Sebastian.

Pliţiştii fac apel la persoanele care au drone, să îi ajute pentru a continua căutările la un nivel cât mai mare. Joi au fost reluate căutările cu forțe sporite.

Citeste si: Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit! Este căutat cu elicopterul, camere cu termoviziune și câini

Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție

Citeste si: Cine este tânărul care a fost ucis în faţa unei săli de fitness din Capitală? Băiatul a fost înjunghiat mortal în spate

 

Citește-ne pe
Citește și:

O noua ipoteza in cazul lui Sebastian, copilul de şapte ani, dispărut de cinci zile fără urmă! Ce s-a intamplat cu micutul

Care este județul cu cei mai puțin români vaccinați

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Vestea extrem de tristă a zilei legată de Sebastian, copilul de 7 ani dispărut fără urmă! Anunţul a venit în urmă cu puţin timp

Alte două localități din Ilfov intră în CARANTINĂ! De când se aplică decizia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies