Vestea extrem de tristă a zilei legată de Sebastian, copilul de 7 ani dispărut fără urmă! Anunţul a venit în urmă cu puţin timp

,
Sebi a disparut de acasa
Sebastian, copilul de doar 7 ani, este în continuare de negăsit

Sebastian, copilul de doar 7 ani, a dispărut în urmă cu o săptămână. Sute de poliţişti şi voluntari s-au mobilizat în căutarea băieţelului.


In articol:

A trecut mai mult de o săptămână de la apelul pe care mama lui l-a făcut la 112, dar băiatul este de negăsit. Printre voluntarii prezenţi la căutarea copilului s-au aflat şi membri din Biroul Național al Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 Rescue 4×4.

Sebastian este de negăsit de mai bine de o săptămâna

Voluntari de la Biroul Național al Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 Rescue 4×4 au acoperit o suprafaţă de 100 kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.

Băiatul a plecat sâmbătă dimineață de acasă spre un adăpost de animale aflat la marginea satului Vânători, judeţul Argeş. Era împreună cu alți copii și cu un adult. La un moment dat, s-a îndepărtat de grup și de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de el.

Copil dispărut
Căutările continuă în cazul lui Sebi, băiatul dispărut

Citeste si: Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit! Este căutat cu elicopterul, camere cu termoviziune și câini

Căutările au fost fără rezultat până acum

Poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, peste 250 la număr s-au mobilizat în căutarea băiatului.

La căutările extinse pe o suprafață de 30 de km pătrați au participat și trei câini de urmă, dar și un elicopter MAI. 

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Ce spun părinţii copilului despre dispariţia fiului lor

Tatăl lui Sebi, Cornel Cobei a declarat că: "Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea.” 

 Nimeni nu ştie unde ar putea fi Sebi de mai bine de o săptămână, mama sa este disperată, crede ca fiul ei a fost răpit.

Adela Orădan, mama copilului: "Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el.”

Citeste si: O noua ipoteza in cazul lui Sebastian, copilul de şapte ani, dispărut de cinci zile fără urmă! Ce s-a intamplat cu micutul

În toate aceste zile, a fost căutat de polițiști, jandarmi și voluntari. Au fost aduși câini de urmă, iar împrejurimile au fost periate cu camere de termoviziune sau din aer. Toată lumea s-a moblizat pentru a-l căuta pe Sebi.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când îl sărbătorim pe Sfântul Nectarie și cum a ajuns să fie declarat sfânt de greci

Orban o susține pe Violeta Alexandru și îl atacă pe Ciucu: 'E o susţinere pentru loialitate, coloană vertebrală, cuvânt'

Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Cum şi-a petrecut milionarul ziua de naştere

Cum a ajuns JADOR cel mai iubit concurent de la Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies