Derin, la un pas de nebunie! Asya pune piesa finală în puzzle-ul ei! Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul ”Infidelul”, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Povestea Asyei Aslan, interpretată de veritabila actriță Cansu Dere, ajunge la final. Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul fenomen de la Kanal D: ”Infidelul”.

Asya pune piesa finală în puzzle-ul ei

Volkan se află după gratii, Derin se ceartă cu Gonul pentru că l-a denunțat pentru investițiile făcute de când l-a pus la conducerea companiei lor.

Devastata pentru ca Volkan o va părăsi pentru Asya, Derin o suna pe Asya și-i spune ca o așteaptă în locul unde au lăsat o treaba neterminată. Asya își da seama ca vorbește despre locul unde au căzut de pe stâncă si se duce acolo dar îl cheamă si pe Onur. 

Derin vrea sa se arunce de pe stanca, insa Asya o opreste.

Dupa care, impreuna cu Gonul o internează într-un spital de psihiatrie.

Citește și: Volkan este dus de urgență la spital și operat. Derya o învinuiește pe Asya pentru jocurile ei care au produs numai necazuri. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan

Asya ii transfera lui Derin proprietatile pe care Volkan le-a pus pe numele lui Ali.

Volkan este eliberat cand Gonul isi retrage plangerea la insistentele lui Derin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atunci cand vede ca Asya, Ali, familia Guclu si prietenii lor se inteleg de minune si fac fotografii împreuna, Volkan face o scena.

Il ataca pe Onur din gelozie. Derin ii zice ca a deschis procesul de divorț apoi ii șoptește la ureche ca l-a înșelat cu Onur. Ali se supără foarte tare ca l-a umilit in fata colegilor lui si-i zice sa plece. Asya il ia pe Volkan de acolo si-l duce la casa mamei lui.

Volkan credea ca Asya l-a asteptat si ca se vor impaca si este socat cand ea ii zice ca nu il iubeste si ca totul a fost un joc pentru a se razbuna pentru tot ce i-a făcut.

Nu pierdeți ultimul episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Serialul “Infidelul” se apropie de final! Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial turcesc vor afla deznodământul poveștii, la Kanal D!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!