Volkan este dus de urgență la spital și operat. Derya o învinuiește pe Asya pentru jocurile ei care au produs numai necazuri. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan

Autor: Madalina Maftei
Atunci când Volkan se trezește după operație o acuză pe Asya că a provocat-o pe Derin Foto(5)

Atunci când Volkan se trezește după operație o acuză pe Asya că a provocat-o pe Derin

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Serialul turcesc ”Infidelul” ajunge la final. Iubitorii de seriale turcești își vor lua curând rămas-bun de la Asya Aslan, interpretata de celebra actriță Cansu Dere, și de la povestea tulburătoare a femeii care credea ca a primit totul de la viață, însă infidelitatea soțului o aduce în situația în care ar face orice pentru răzbunare. Nu pierdeți ultimele două episoade din serialul ”Infidelul”, la Kanal D.

Volkan ajunge pe masa de operație

Volkan este dus de urgență la spital și operat. Asya este învinuită pentru tot ce s-a întâmplat cu fostul ei soț. Derya este de părere că din cauza jocurilor Asyei s-a ajuns la un asemenea necaz.

 Asya îi zice că încă nu a terminat, mai are un lucru de făcut pentru a se răzbuna pe Volkan.

Derin este arestată, iar Gonul îl roagă pe prietenul ei Necmi să îi găsească un avocat bun. Necmi îl recomandă pe Onur.

Citește și: Gelozia o cuprinde pe Derin și recurge la un gest necugetat. Să fie acesta sfârșitul lui Volkan?! În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul” noi evenimente dramatice vor avea loc

Onur știe povestea ei, astfel aceasta acceptă ca el să-i fie avocat. Atunci când Volkan se trezește după operație o acuză pe Asya că a provocat-o pe Derin. El spune poliției că a fost un accident și Derin este eliberată. Derin se duce imediat la spital, dar Volkan îi spune să plece.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Onur o așteaptă afară și o conduce acasă. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan și merge acasă la Onur. Asya este alături de Volkan pe perioada spitalizării. 

Volkan se duce acasa la Derin și îi spune că vrea să divorțeze. Derin îl imploră să nu o părăsească și din nou o învinuiește pe Asya. Chiar în acel moment, poliția se duce și-l arestează pe Volkan.

Gonul a făcut plângere împotriva lui. Volkan este arestat!

Citește și: Renumitii Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza! Cei doi actori au lansat strigăte disperate de ajutor pe rețelele de socializare, deoarece rudele lor au fost prinse sub dărâmături, după cutremurele din Turcia!