Serialul “Infidelul” se apropie de final! Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial turcesc vor afla deznodământul poveștii, la Kanal D!

Author: Diana Tilă

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialului “Infidelul” vor putea afla deznodământul poveștii îndrăgitei producții, care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori pe parcursul a săptămâni întregi.

Tulburătoarea poveste de iubire, dar și de viață, în care ne-am putut regăsi fiecare dintre noi, care îi are în centrul acțiunii pe Asya (Cansu Dere), Volkan (Caner Cindoruk) și Derin (Melis Sezen), va avea deznodământul sâmbăta această, de la ora 20:00, când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții turcești.

Citește și: Serialul turcesc „Infidelul” ajunge la final! Când va putea fi urmărit ultimul episod

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial turcesc vor afla deznodământul poveștii, la Kanal D!

Lupta continuă a eroinei producției, Asya, de a-și reîntregi familia, ar putea avea efecte neașteptate atunci când aceasta își dorește să-i fie alături celui care i-a fost soț, Volkan. Deși trădarea venită din partea aceastuia a tulburat ireversibil viețile Asyei și a fiului cuplului, iată că acum cei

doi foști soți încearcă să-și redobândească echilibrul dragostei pe care și-au purtat-o neîncetat. Încă de la început, obsesia lui Derin de a-l revendica pe Volkan numai pentru ea, nepăsându-i de suferința provocată în familia acestuia, a atins cote maxime, iar acum femeia nu acceptă că dragostea bărbatului pentru Asya, rivala ei de moarte, este tot mai mare.

Citește și: Volkan este dus de urgență la spital și operat. Derya o învinuiește pe Asya pentru jocurile ei care au produs numai necazuri. Derin nu poate să intre în casa în care l-a rănit pe Volkan

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 33, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise, în pragul disperării

Dacă vor reuși Asya și Volkan să se reunească și să-și trăiască viața, ca o familie adevărată, așa cum au fost de la început, și dacă Derin va ceda în fața iubirii desăvârșite dintre cei doi foști soți, vom putea afla în ultimul episod al fascinantei producții, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând din 3 martie, fanii serialelor turcești de la Kanal D, vor putea urmări, în premieră, primul

serial dublat în română, “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevărate, un serial despre traumă și speranță. Noua producție va putea fi urmărită, începând de săptămâna viitoare, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?