Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2023, 01:57
serialul infidelul Foto(6)

Derin il saruta pe Onur

Sursa: Captură KANAL D

Istoria se repetă! Volkan ajunge să fie cel înșelat de Derin! Asya îi va întinde rivalei sale o cursă, pentru a-i provoca aceeași durere suferită de ea cu ani în urmă!

Producția Infidelul, difuzată în serile de vineri și sâmbătă, la Kanal D, de la ora 20:00, surprinde în continuare publicul cu noi momente dramatice și răsturnări spectaculoase de situație prin care trec personajele principale. După ce a renunțat pentru a două oară la propria fericire, sacrificându-se pentru liniștea fiului ei, Asya decide să își schimbe total atitudinea și mai mult decât atât, va pune la cale un plan amplu de răzbunare împotriva tuturor

celor care i-a distrus fericirea.

Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan

În noul episod de astăzi, al serialului Infidelul, Asya continuă să își ducă mai departe planul de răzbunare bine pus la punct împotriva rivalei sale Derin, pe care o considera principala vinovată pentru destrămarea familiei sale, cu

ani în urmă, când l-a sedus pe Volkan, deși era căsătorit și avea o familie.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect! Iată cum a fost surprins carismaticul actor, care pare mai fericit ca oricând!

Volkan și Ali îi vor pregăti Asyei o surpriză de proporții cu ocazia

zilei sale de naștere. Aceștia o vor întâmpina cu tort și o masă îmbelșugată pentru a petrece împreună ca în vremurile în care formau o familie frumoasă și unită. Asya va primi aparent cu entuziasm minunata cină alături de fostul soț și de fiul lor, însă cu toate acestea nu va renunța la răzbunare.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Următorul pas al planului pus la cale de Asya va fi acela de a-i întinde o cursă aprigă și neașteptată rivalei sale Derin. Pe care o va surprinde în compania lui Onur, prietenul lui Aras, cel cu care se continuă să se întâlnească în secret. Pe de altă parte, Derin își dorea să se vadă în continuare cu Onur pentru a-i stârni gelozia lui Volkan.

Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Care ar fi, de fapt, motivul pentru care actrița nu a mai fost activă pe contul ei socializare în ultimele zile!

Între timp însă, Asya va reuși să între în posesia dovezilor care arătau infidelitatea lui Derin și o anunță că are de gând că în scurt timp să i le trimită lui Volkan pentru a-i demonstra că tocmai a fost și el la rândul lui înșelat. Astfel, căsnicia lui Volkan ajunge la un pas de a se destrăma, iar istoria pare să se repete! Aflați ce se va întâmpla astăzi, 4 februarie, într-un nou episod tulburător din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”