Denisa și Iancu, un nou cuplu la "Puterea dragostei"! S-au sărutat la plecarea ei din casă! Ce se întâmplă în perioada următoare

Denisa și-a luat "Rămas-bun", momentan, de la concurenții de la "Puterea dragostei". Ea a părăsit momentan casa din pricina unei probleme de sănătate.

Denisa anunța anterior că trebuie să iasă pentru a se opera.

Despărțirea a fost una emoționantă de toți concurenții, dar mai ales de Iancu. Acesta a condus-o la plecare și s-au și sărutat, semn că formează acum un cuplu.

Denisa și Iancu

Denisa a spus că ar face dragoste cu Iancu!

Denisa a mărturisit, într-un vlog cu Jador, că ar face dragoste cu Iancu. Era deja știut că Denisa este foarte atrasă de Iancu.

Jador și Denisa au jucat un Q&A într-un vlog legat de persoanele pe care și le-ar dori. Iancu se află printre persoanele cu care Denisa ar vrea să facă dragoste.

Totuși, Denisa a fost și mai entuziasmată atunci când a auzit numele lui Dorian Popa, pe care îl consideră bărbatul perfect. De partea cealaltă, Jador a recunoscut că ar vrea să cunoască numeroase fete, printre care Deea și Manuela.

Denisa pleacă de la <a target=

Denisa l-a sărutat pe Iancu!

Iancu pare un tânăr invidiat de mulți bărbați din țara asta. El a fost plăcut atât de Ella, cât și de Denisa, Recent, după ce a văzut că între Ella și Jador mai este ceva, Iancu a renunțat la Ella.

După ce Denisa, Ella și Iancu au vrut să vorbească în trei, fiind întrerupți de Mariana, Denisa și Iancu au rămas singuri în grădină.

Denisa i-a spus, în engleză, lui Iancu "Te iubesc", iar el a răspuns, tot în engleză: "Și eu te iubesc!". Cei doi s-au ținut și în brațe.

Ulterior, în timp ce Roxana intrase în emisiune prin video-call, Denisa l-a pupat pe gură pe Iancu, spre surprinderea tuturor fetelor.

Citeste si: Roxana, show ca la videochat! Momentul a fost filmat de camerele "Puterea dragostei"! Reacția fabuloasă a lui Livian și Jador când au văzut-o

Citeste si: Bianca si Livian, probleme in paradis? "Decat sa fie mai dureroasa chestia la final cand se arde toata hartia mai bine imi zici de pe acum!" Afla ce anume l-a deranjat pe Livian la iubita sa, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei"

Citeste si: Ricardo și Manuela, împreună în camera roșie! Cine a intrat peste ei! Ce a urmat întrece orice imaginație

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate