Roxana, show ca la videochat! Momentul a fost filmat de camerele "Puterea dragostei"! Reacția fabuloasă a lui Livian și Jador când au văzut-o

Roxana Buzoiu, care a recunoscut că a făcut în trecut videochat, a fost surprinsă de camerele de la "Puterea dragostei" într-o ipostază fierbinte.


In articol:

Ipostaza a fost parcă desprinsă din show-urile de videochat. 

Jador și Livian s-au distrat copios când au văzut-o pe Roxana, iar reacția lor a fost fabuloasă.

Roxana de la "Puterea dragostei", show ca la videochat!

Roxana Buzoiu este cunoscută ca o persoană dezinhibată. Fără nicio problemă cu a-și asuma lucruri din trecutul ei, Roxana a recunoscut că a făcut videochat, însă a mărturisit că nu este pentru ea.

”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și... mulți băieți. Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18... Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani... Și nu am făcut... Să nu faceți asta, pentru că este o prostie. Nici nu știam ce trebuie să fac... Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. (...) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut...”, declara Roxana.

Printre cei de la "Puterea dragostei" care au mai încercat videochat-ul se numără Larisa, Raluca, Adrian, Hamude și chiar Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al show-ului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate