ȘOC! Au apărut imagini cu Georgiana, iubita de acasă a lui Jador: "Sunt împreună de 6 ani" FOTO

Au apărut pe internet imagini cu Georgiana, cea despre care Ella spunea că este iubita de acasă a lui Jador.


In articol:

Ella a vorbit în emisiune despre ea, iar acum Alex Zănoagă și Raju confirmă că Georgiana este iubita lui Jador.

"Minte lumea că nu este cu ea, dar când o sa-i crească burta o să se vadă burta", a spus Alex Zănoagă, fostul rival al lui Jador la inima Siminei.

"Melodia cu în curând o să fim trei poate este pentru iubita lui, cea cu care este de 6 ani", a spus și Raju.

”Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire. Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la Wowbiz.ro.

A apărut pe internet și o fotografie cu Jador și Georgiana, de la hotel, iar Jador a comentat poza, spunând că nu e de când a fost el în Anglia pentru un concert, la sfârșitul lui septembrie, ci este, susține el, veche de 4 luni.

”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin, plăteam 1 milion 100 pe cameră (n.r. 110 lei). Nu aveam canapea atunci în apartamentul meu să o duc acolo”, a povestit Jador.

Ce spunea Ella despre Georgiana

Ella a dezvăluit în emisiune lucruri despre Georgiana. Jador spunea că aceasta este, de fapt, fosta lui iubită.

”Din câte știu de la el, e de aceeași religie cu el, au făcut facultatea împreună, a stat pe la el. O cheamă Georgiana și e de la Bacău", a spus Ella la "Puterea dragostei".

Citeste si: Livian, acuzații dure pentru Andreea! Cu ce s-ar ocupa ea, de fapt: "Te cunosc majoritatea bărbaților, ești activă de la 20 și ceva de ani"

Citeste si: Robert de la "Puterea dragostei", provocat de Iancu Sterp sa imite un cersetor! Iata ce peripetii au trait cei doi concurenti pe strazile din Istanbul!

Citeste si: Stupoare pentru Ricardo! Fosta și actuala lui, prietene bune! S-au pupat și s-au ținut în brațe! Reacția lui Ricardo

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate