Denisa de la "Bravo, ai stil!" isi sarbatoreste astazi ziua de nastere! Dupa momentul maginstral din Gala unde a luat 5 pe linie, concurenta a postat un mesaj care le va infuria, cu siguranta pe colegele ei!

Junioara de la "Bravo, ai stil!" a primit deja numeroase mesaje de la fani cu ocazia aniversarii, insa inainte de toate, Denisa a tinut sa scrie cateva randuri dupa Gala.

Denisa a avut un moment exceptional din punct de vedere artistic, iar tinuta a fost si ea la inaltime in opinia juratilor. Astfel, ea a resuit sa aiba de departe cel mai bun moment din "Gala Bravo, ai stil!" motiv in plus de bucurie cu ocazia zilei sale de nastere. Inainte de toate, concurenta a postat un mesaj pe o retea de socializare unde a subliniat inca o data faptul ca a fost victima unui complot.

"Am obtinut maximul.O saptamana cu 5 stelute, 5 pe linie in gala si votul vostru care m-a asezat pe primul loc, cea mai votata de public.Trebuie verificat, poate fi o premiera in istoria Bravo,ai stil! Declickul s-a produs in gala trecuta cand, da, am avut parte de un complot ieftin intr-o incercare disperata de a fi eliminata.Tot ce am scris mai sus este adevarat si sustinut.

Sunt magulita de votul primit de la voi, cei ce va regasiti in stilul si atitudinea mea.Nu vreau si n-o sa fiu altfel, o sa spun lucrurilor pe nume si o sa si scriu de fiecare data cand am ceva de transmis in legatura cu acest show minunat.
Astazi ati fost martori la atacurile furibunde carora a trebuit sa le fac fata singura.Am lasat uleiul sa iasa la suprafata...
Stiti ce? Propun sa concuram in stil, tinute si momente de gala.Sa lasati deoparte haituiala si pusul benzinei pe foc!
Va multumesc din suflet!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate