Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de iubitul ei, artistul Oğuzhan Koç!

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, actrita si dansatoare extrem de apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Surprinsă alături de iubitul ei, actrița Demet Ozdemir a mărturisit ce se întâmplă de fapt cu relația lor!


In articol:

La doar 29 de ani, actrița Demet Ozdemir a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare datorită frumuseții sale uluitoare și a talentului ei desăvârșit. Chiar dacă joacă pe micile ecrane de doar opt ani, Demet Ozdemir a demonstrat o pasiune și o dăruire fără margini pentru domeniul actoriei, însă nu a renunțat nici la cea de-a doua mare pasiune a sa, dansul, ci a preferat să le îmbine de-a

lungul timpului.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa și talentata actriță Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în serialul turcesc În dragoste și în război, în rolul Alyei, iar apoi în producția Prizoniera destinului, în anul 2019, în care aceasta a jucat rolul central feminin Zeynep, alături renumitul actor Ibrahim Celikkol, de asemenea în rol principal.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, o actrita apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Deși se dedică trup și suflet carierei sale, Demet Ozdemir are mare grijă și de viață să personală. Această trăiește de aproape un an o superbă poveste de dragoste, alături de celebrul cântăreț turc Oğuzhan Koç.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si iubitul ei, Oğuzhan Koç 

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Însă de curând, presa din Turcia a lansat zvonul conform căruia cei doi artiști s-ar fi despărțit.

Într-una din serile trecute, Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au fost surprinși împreună, în timp ce se pregăteau să participe la un spectacol de stand-up, realizat de renumitul actor de comedie, Cem Yilmaz.

Jurnaliștii prezența la evenimentul respectiv au ținut să îi întrebe pe cei doi îndrăgostiți dacă trec prinț-o perioada dificilă a relației lor. Ușor deranjați de zvonurile apărute despre despărțirea lor, Demet și Oğuzhan Koç au ținut să le precizeze jurnaliștilor faptul că așa cum bine puteau observă încă formează un cuplu și nimic din ceea ce s-a vehiculat nu este adevărat.

Mai mult decât atât, cei doi artiști au vorbit ușor ironic, spunând că se vor așeza pe scaune diferite și că vor încerca să se despartă după căsătorie.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si iubitul ei surprinsi la un eveniment monden

[Sursa foto: gecce.com.tr]

„Această știre continuă până când ne căsătorim. Încercăm să ne despărțim după căsătorie”, a spus cu ironie în glas, actrița Demet Ozdemir, potrivit gecce.com

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Can Yaman, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, eveniment unic în viața sa, dincolo de platourile de filmare! Va renunța oare la actorie?

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans, în cadrul unui grandios festival din Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies