Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

,
demet

Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Demet Ozdemir este actrița care o va aduce la viață pe Zeynep în serialul „Prizoniera destinului”, care va fi difuzat începând cu 8 decembrie, la Kanal D.


In articol:

Serialul „Prizoniera destinului” este foarte de succes și, cu siguranță, va ajunge în topul preferințelor și în România.

Povestea producției turcești este inspirată din fapte reale.

Cine este Demet Ozdemir, cea care o joacă pe Zeynep în „Prizoniera destinului”? Actrița nu a intrat din prima în lumea actoriei

Demet Ozdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 și este cea mai mare dintre frații ei, doi la număr.. S-a mutat la Istanbul împreună cu mama și frații ei, după ce părinții ei au divorțat când avea opt ani. După divorț, Demet nu a mai ținut legătura cu tatăl ei.

demet

Zeynep, personajul interpretat de Demet Ozdemir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La început, a fost dansatoare de rezervă pentru Bengü, iar mai târziu s-a alăturat grupului de dans Efes Kizlar. Demet Ozdemir a apărut în clipul melodiei lui Mustafa Sandal, intitulat „Ates Et ve Unut”, după care a jucat în serialul „Sana Bir Sir Verecegim” împreună cu Esra Ronabar, Murat Han și Ekin Koç.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Demet Ozdemir interpreta personajul „Aylin”. Ulterior, ea a interpretat personajul „Ayla” în serialul „Kurt Seyit ve Sura” și a mai avut parte de un rol, jucând-o pe Demet în filmul „Tut Sözünü”.

Cine este Zeynep, personajul adus la viață de Demet Ozdemir

Zeynep este o tânără frumoasă, de succes, în vârstă de 20 de ani, care a absolvit Dreptul. Aceasta, din păcate, provine dintr-o familie săracă, și duce o viață diferită din cauza deciziilor luate de familia ei când era mică.

Zeynep s-a luptat toată viața cu traumele copilăriei care o măcinau pe dinăuntru și se simte permanent ca o prizonieră a destinului.

Citeste si: Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare! Fanii săi au fost uluiți de nouă înfățișare a actriței! A apelat sau nu la nouă intervenție estetică?

demet

Zeynep, personajul interpretat de Demet Ozdemir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Actorii care joacă în „Prizoniera destinului”, la Kanal D, pe lângă Demet Ozdemir, sunt İbrahim Çelikkol (Mehdi), Zuhal Gencer (Sakine), Senan Kara (Nermin), Nail Kırmızıgül (Ekrem), Engin All (Faruk), Elif Sonmez (Cemil), Hülya Uyar (Sultan), Fatih Koyunoğlu (Noah), Zeynep Kumral (Mujgan) și Helin Kandemir (Match)

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare! Fanii săi au fost uluiți de nouă înfățișare a actriței! A apelat sau nu la nouă intervenție estetică?

Popularitatea preşedintelui SUA, Joe Biden, a atins cel mai scăzut nivel de la începerea mandatului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans, în cadrul unui grandios festival din Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies