Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă! Iată unde a fost surprinsă frumoasa actriță!

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Îndrăgita Demet Ozdemir este considerată de publicul din Turcia drept una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe.


In articol:

Actrița Demet Ozdemir a fascinat publicul din Turcia și din străinătate datorită talentului ei în domeniul dansului și al actoriei. Astfel, la doar 29 de ani, frumoasă actrița a reușit să cucerească telespectatorii și să urce rapid în topul celor mai apreciate actrițe din breaslă tânăra a Turciei.


Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și în război, în rolul Alya, iar apoi au urmărit-o în serialul Prizoniera destinului, care a revenit la Kanal D cu noi episoade și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă!

Chiar dacă a devenit în ultimii ani o actrița apreciată în Turcia și s-a bucurat de mare succes cu rolurile jucate magistral în seriale de excepție, Demet Ozdemir nu a vrut să renunțe nici la cea de-a două mare pasiune a să, dansul, pe care îl practică la nivel de performanță încă din adolescență.

Treptat Demet a reușit să își creeze propria trupa de dansatori alături de care participa la diverse evenimente mondene de amploare.

În urmă cu câteva zile Demet Ozdemir a participat alături de trupa să de dansatori în deschiderea Festivalului Altin Kelebek (Fluturele de Aur), una dintre cele mai importante Gale de premiere în industria de divertisment din Turcia.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, demonstratie uluitoare de dans

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Citeste si: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de iubitul ei, artistul Oğuzhan Koç!

Astfel, Demet Ozdemir în calitate de ambasador Pantene a oferit publicului împreună cu trupa să de dans un spectacol uluitor pentru care s-a pregătit intens cu multă vreme înainte și totul a ieșit perfect.

După demonstrația de dans, Demet Ozdemir a îmbrăcat o superbă rochie în stil sirenă, alb cu negru care i-a subliniat silueta perfectă și a făcut-o să strălucească la propriu în cadrul festivalului.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, aparitie incredibila in rochie sirena

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans, în cadrul unui grandios festival din Turcia!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Adrian Chesnoiu lămurește tratarea culturilor cu substanțe ce afectează albinele: 'Se face sub stricta supraveghere a ANF'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de iubitul ei, artistul Oğuzhan Koç!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies