Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

,
prizoniera destinului

Zeynep, surpriză uriașă pentru Mehdi, în sala de judecată

“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, revine cu noi episode pline de emoție și suspans, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D


In articol:

Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, continuă cu noi și tumultuoase întâmplări, menite să surprindă privitorul.

Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care s-a îndrăgostit și alături de care și-a întemeiat o familie. 

Deși părea că destinul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

În această seară, într-un nou episod “ Prizonieră destinului ”, îi regăsim pe protagoniștii îndrăgitei producții, Zeynep și Mehdi, în mijlocul unor noi provocări. După ce a depășit cu bine o situație limită, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că ar fi înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră ca relația cu frumoasa fată să treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

În episodul din această seară, Zeynep, surpriză uriașă pentru Mehdi, în sala de judecată

Prizoniera destinului

“Prizoniera destinului” revine cu noi episoade la Kanal D

Mehdi ajunge în fața instanței de judecată, urmând să-și primească sentința. Spre surprinderea bărbatului, dar și a familiei sale, prezentă în sala de judecată pentru a-l susține, Zeynep apare în fața fostului soț într-o ipostează neașteptată. Tânăra vine în fața lui Mehdi în calitate de avocat și este decisă să facă totul pentru a-l ajuta în acest dificil demers.

Pe de altă parte, Bariș nu ar fi de acord niciodată că aceasta să mai aibă de a face cu fostul soț. Zeynep știe toate acestea și încearcă să fie discretă în acest sens. Mama adoptivă a lui Zeynep bănuiește însă că fiica ei nutrește, în continuare, sentimente puternice pentru Mehdi. 

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, începând din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citeste si: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de iubitul ei, artistul Oğuzhan Koç!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Americanii, primiți cu 'flori' la Moscova - Doi americani arestaţi pe aeroportul Şeremetievo

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Ultimul episod din “Doctorul minune”! Ce vedem in aceasta seara la Kanal D

Când revine îndrăgitul serial Prizoniera destinului cu noi episoade la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies