Decizie socanta in cazul lui Carmen Bejan! Ce poate sa faca acum studenta criminala

,
Decizie socanta in cazul lui Carmen Bejan
Carmen Bejan

Carmen Bejan, tanara din Timsoara condamnata pentru uciderea unui client, poate acum sa iasa zilnic din inchisoare.


In articol:

Judecatorii au decis schimbarea regimului de detentie in cazul studentei criminale din Arad, Carmen Bejan, condamnata la 19 ani si 8 luni de inchisoare.

Initial, studenta a fost incarcerata la maxima siguranta, unde a executat 11 ani din pedeapsa ei. Fiind un detinut model, tanara a fost mutata la regim inchis si in prezent se afla la regim deschis.

De cate ori are voie sa iasa din inchisoare Carmen Bejan 

Carmen Bejan are acum permisiunea de a munci 8 ore pe zi, ca urmare a comportamentului sau. Aceasta are voie sa lucreze si in exterior si in interior, fara sa fie supravegheata. Insa, trebuie sa respecte o regula foarte importanta, aceea de a reveni la locul de cazare dupa ce termina programul.

„Deţinuta a manifestat interes constant pentru desfăşurarea de activităţi educaţionale şi lucrative şi a avut un comportament adecvat, este suficientă pentru a considera că aceasta a făcut eforturi serioase pentru reintegrarea sa în societate”, se arată în hotărâre.

Va reamintim ca studenta Carmen Bejan a ajuns sa fie inchisa, dupa ce impreuna cu iubitul ei au ucis un barbat pe nume Trifu Schroth. Omul era clientul lui Carmen, care incepuse sa se prostitueze pentru a putea plati restantele la Facultatea de Medicină. Crima a avut loc în 2009.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:

Marian Godina, inmarmurit! Politistul a fost blestemat de mai multi credinciosi: "Sf Parascheva sa te zguduie la noapte, josnicule! Sa putrezesti!"

Jandarmul care era coronasceptic și împotriva măștii a murit de COVID-19: Ce a spus înainte de a muri

Ce scrie, de fapt, în declarațiile de avere și de interese ale Vioricăi Dăncilă?

Barza vine cu Politia Rutiera! Gravida ajutata in trafic de un agent sa ajunga la maternitate | Video

Politia pe WhatsApp! Numarul la care poti sa faci reclamatii daca un cetatean nu poarta masca


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies