Ce scrie, de fapt, în declarațiile de avere și de interese ale Vioricăi Dăncilă?

,
viorica dancila avere
Viorica Dancilă, fost prim-ministru al României[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul timpului, Viorica Dăncilă a reușit să strângă o avere consistentă, iar ca dovadă a acestui lucru stă declarația de avere și de interese completată de aceasta.


In articol:

Viorica Dăncilă este un personaj controversat pe scena politică românească. Aceasta a ocupat funcții importante, fiind prim-ministrul României în perioada 29 ianuarie 2018- 4 noiembrie 2019, dar și președinte al Partidului Social Democrat. 

Ce avere are, de fapt, Viorica Dăncilă? 

De-a lungul anilor, Viorica Dăncilă a reușit să ocupe poziții importante în cadrul PSD, dar și în cadrul administrației locale, iar ulterior, aceasta a fost europarlamentar timp de 9 ani.

Cariera în politică a ajutat-o pe Viorica Dăncilă să strângă o avere considerabilă. În cea mai recentă declarație de avere disponibilă pe site-ul Guvernului României, Viorica Dăncilă a declarat că are mai multe terenuri, case, bijuterii, dar și bani în conturi bancare.

În declarația de avere și de interese pe care a completat-o în luna iunie a anului 2019, Viorica Dăncilă a precizat că deține un teren intravilan de 544mp în Predeal, obținut prin contract de vânzare-cumpărare, un teren intravilan de 1200mp în Dolj, obținut ca moștenire și încă un teren agricol de 2HA pe care l-a moștenit și care se află tot în Dolj. 

declaratie de averse viorica dancila terenuri
Terenurile pe care le detine Viorica Dăncilă[Sursa foto: captura gov.ro]

 

Viorica Dăncilă a mai scris în declarația de avere că deține 2 apartamente, o casă de vacanță și o casă de locuit. Primul apartament are o suprafață de 100mp și se află în Teleorman, iar cel de-al doilea este în Ploiești, are 44mp și a fost dobândit în urma unei moșteniri. Fostul premier al României mai are o casă de vacanță la munte, mai exact la Predeal, aceasta fiind cumpărată în anul 2007 și deține și o casă de locuit în Dolj pe care a moștenit-o în 2015.

viorica dancila case si apartamente
Apartamentele și casele Vioricăi Dăncilă[Sursa foto: captura gov.ro]

Viorica Dăncilă este o femeie cochetă, astfel că nu a ezitat să investească bani și în bijuterii. Aceasta a declarat că are inele, cercei, broșe, pandantive și brățări în valoare de 5000 de euro, toate acestea fiind achiziționate în anul 2017.

declaratie de avere viorica dancila bijuterii
Bijuteriile pe care le are Viorica Dăncilă[Sursa foto: captura gov.ro]

Dacă alți politicieni au investit în autoturisme scumpe, Viorica Dăncilă a scris în declarația de avere că deține doar un autoturism marca Volkswagen Passat, fabricat în anul 2014. 

declaratie de avere viorica dancila autoturism
Autoturismul Vioricăi Dăncilă[Sursa foto: captura gov.ro]

Pe lângă bunurile pe care le posedă, Viorica Dăncilă a menționat în declarația de avere că deține mai multe depozite bancare în euro şi lei, un fond de investiții în dolari, un fond privat de pensii, dar şi un cont de economii, în anul 2019, aceasta reușind să economisească 100,028 lei.

declaratie de avere viorica dancila conturi bancare
Viorica Dăncilă, conturi bancare[Sursa foto: captura gov.ro]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Viorica Dancila va raspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, ASTAZI, de la ora 23:00, la Kanal D!

Marcel Ciolacu, după votul pe moțiune: 'E o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament'

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Viorica Dancila a comis-o din nou! Cu ce greseala de exprimare s-a facut de rusine

Viorica Dancila socheaza! Cum arata fostul premier si lider PSD fara celebrul COC

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies