Cine l-a omorât pe John F. Kennedy! Cel mai mare mister din istoria lumii, elucidat la peste 50 de ani de la crimă!

,

Moartea celui de al 35-lea președinte american, John Fitzgerald Kennedy, a șocat întreaga lume.


In articol:

De-a lungul timpului numeroase teorii ale conspirației au fost emise. Încă nu este cunoscut cu siguranță vinovatul sau vinovatul principal pentru uciderea lui Kennedy, însă fostul general român Pacepa, fugit în Statele Unite, a scris în cartea lui că moartea lui Kennedy a fost cu siguranță rezultatul unei conspirații.

Ion Mihai Pacepa, şef adjunct al Departamentului de Informaţii Externe (spionaj) a României comuniste şi consilier personal al preşedintelui Nicolae Ceauşescu, dă vina pe KGB pentru orchestrarea asasinatului, relatează descoperă.ro. În cartea "Programat să ucidă: Lee Harvey Oswald, KGB-ul şi asasinarea lui Kennedy", Pacepa notează că Oswald ar fi luat legătura cu agenţia sovietică de securitate în perioada în care a trăit în Uniunea Sovietică, respectiv între anii 1959-1962. Tot în acea perioadă, Oswald a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie, Marina. Înainte de a duce crima la bun sfârşit, puşcaşul i-a scris Marinei că se aşteaptă ca ”Ambasada să vină repede”. Pacepa este de părere că acest lucru demonstrează faptul că Oswald se aştepta ca Rusia să aibă grijă de familia sa.

Cine l-a omorât pe John F. Kennedy!

Alți posibili vinovați pentru uciderea lui John F.

Kennedy ar fi cel care i-a luat locul, Lyndon Johnson, Fidel Castro sau chiar Mafia, care ar fi fost, spun unii, implicată.

Lyndon B. Johnson

O parte din motivul pentru care mulţi americani cred că Johnson ar fi fost în spatele asasinului este o carte scrisă de Roger Stone, un apropiat al autorităţilor de la Washington care a lucrat cu Richard Nixon, Ronald Reagan şi George W.

Bush. Stone este de părere că Johnson l-ar fi angajat pe asasinul Malcolm Wallace, ceea ce explică acuzaţiile potrivit cărora el s-ar fi aplecat înainte ca focurile de armă să fie trase. Stone crede că Johnson şi-ar fi mărturisit crima. ”Amanta de 21 de ani a lui Johnson, Madeleine Duncan Brown, care i-a născut un copil ilegitim, a spus că Lyndon Johnson i-ar fi spus în seara dinaintea atentatului "După ziua de mâine nu voi mai avea de-a face cu aceşti Kennedy"”.

Fidel Castro

Unele teorii ale conspiraţiei susţin că preşedintele american a fost omorât de liderul cubanez Fidel Castro. Oswald a fost arestat în 1963, în New Orleans, pentru împărţirea unor pamflete pentru pro Castro. Al doilea indiciu ar fi vizita lui Oswald la Ambasada Cubei cu circa două luni înaintea asasinării. El ar fi suferit atunci o cădere nervoasă pentru că nu i s-ar fi acordat viza. În 1963, Fidel Castro a fost anchetat de guvernul american în legătură cu moartea lui Kennedy însă autorităţile de la Washington au stabilit că nu a fost implicat.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Metroul Drumul Taberei, cand va fi dat in functiune. Ludovic Orban: "Metroul poate fi dat în folosinţă anul viitor, aproximativ în luna iunie"

Garda de Mediu anunță că, anual, sub umbrela 'SH', ajung în ţară a mii de tone de deşeuri textile: Au nevoie chiar şi de zeci de ani pentru a se descompune

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Viorica Vasilica Dancila se simte infuriata si il provoaca pe Iohannis. Scrisoarea deschisa de pe facebook

Cod Galben de la ANM! E prapad: grindina, vijelii, ploi torentiale si frig in toata tara

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies