De ce vor avea nevoie cei care merg în vacanță în Grecia? Fără acest document nu vor putea intra în țară

Cei care plănuiesc să meargă în vacanță în Grecia vara aceasta vor fi nevoiți să îndeplinească anumite condiții pentru a putea intra în țară. Ce document este necesar?


In articol:

Grecia este una dintre cele mai iubite destinații de vară. În sezonul estival, insulele grecești sunt luate cu asalt de turiști din toată lumea.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunt despre anul scolar: cand se redeschid scolile

Deși pandemia de coronavirus a dus la apariția problemelor în sectorul turismului, autoritățile se așteaptă ca în timpul verii, oamenii să își dorească în continuare să meargă în concediu, mai ales dacă restricțiile impuse se vor relaxa.

De ce vor avea nevoie cei care merg în vacanță în Grecia? Fără acest document nu vor putea intra în țară

Cei care plănuiesc să își petreacă vacanța de vară în Grecia vor avea nevoie de un document special pentru a putea intra în țară.

Citeste si: Klaus Iohannis: "După data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să..." Ce anunț a făcut președintele?

Mai exact, ministrul turismului din Grecia a precizat că turiștii vor avea nevoie de un pașaport de sănătate, eliberat de autoritățile din țara de origine, document care să ateste că nu sunt infectați cu noul coronavirus. Aceeași măsură ar urma să se aplice și în Croația, o altă destinație de vacanță preferată de foarte multe persoane, potrivit digi24.ro .

Având în vedere pandemia de coronavirus, sezonul estival va începe mai târziu în Grecia în acest an, mai exact în luna iulie.

Citeste si: Marea Britanie anunță începutul testării vaccinului împotriva COVID-19 pe oameni

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate