De ce l-a tradat Dancila pe Dragnea? Interviu incendiar, in premiera

Viorica Dăncilă a acordat un interviu pentru publicația Politico.eu, în care a vorbit despre Liviu Dragnea dar și despre modificările legislaţiei penale.

Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura. Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi”, a spus premierul, potrivit capital.ro.

dancila si dragnea

Citeste si: Puterea Dragostei. Medicii nu i-au mai putut salva viata. VIDEO - momentul tragic în care a MURIT! Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional

Citeste si: Președintele filipinez "a fost un pic gay”, dar s-a vindecat „cu ajutorul femeilor frumoase”. Declaratii incendiare

Viorica Dăncilă a vorbit şi despre modificările legislaţiei penale:

Nu aş putea spune că această agendă a fost legată doar de domnul Dragnea. Au existat multe probleme care au apărut în spaţiul public, referitoare la acţiuni împotrica unor persoane care s-au dovedit a fi nevinovate. Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie”, a explicat Dăncilă.

Dăncilă a respins ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea: „Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani”, a spus Dăncilă pentru Politico.eu.

Citeste si: Cine a fost "VRAJITORUL" care a schimbat soarta omenirii: "Dati-mi un punct de sprijin si urnesc Pamantul din loc"

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate