De ce isi tine Iancu Sterp cainii legati cu lanturi? Fanii au fost revoltati

Author: Luiza Stama
Actualizat: 15 iul 2020, 10:43

Iancu Sterp a trebuit sa dea explicatii fanilor, dupa ce a publicat imagini cu doi caini legati in lant.

Tanarul Iancu Sterp, mare iubitor de animale, dupa cum a spus chiar el in repetate randuri, s-a vazut nevoit sa dea explicatii, dupa ce a publicat o filmare cu doi caini legati in lant.

In filmarea facuta in curtea lui, Iancu se joaca cu cei doi caini, care nu se pot deplasa prea mult, din cauza lanturilor cu care sunt legati.

De ce isi tine Iancu Sterp cainii legati cu lanturi

Fanii au reactionat imediat, revoltati de faptul ca animalele sunt legate, insa tanarul proprietar a venit promt cu explicatia.

" Bai fraților, astăzi am cumpărat câinii. Nu i-am cumpărat sa i țin in lanț dar nici sa i pierd din prima zi. Pana se acomodează cu noi o sa dureze câteva zile. Pentru ca eu o sa le dau drumul pe câmp cu ceilalți nu as vrea sa o ia la sănătoasa și sa nu i mai găsesc ci mai întâi sa se obișnuiască cu noi. Nu credeți și

voi ca așa ar fi normal?:)) Va pup
", a scris Iancu pe Instagram.

Ce fac acum cei doi caini

La scurt timp dupa filmarea cu cainii legati, Iancu a dovedit ca este cu adevarat responsabil si ca iubeste animalele! Tanarul si-a eliberat cainii si i-a luat la plimbare, pe campurile unde patrupedele se vor ocupa de oi, asa cum fac si ceilalti caini ai familiei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Incredibil ce reactie a avut mama Geta atunci cand si-a vazut fiul la televizor! FOTO

Citeste si: A cerut-o de sotie! Iancu s-a pus in genunchi si i-a daruit inelul! Tanara a spus DA!

Nero are patru luni si niste labe uriase, iar Jacob are doi ani. Cei doi caini s-au atasat deja de Iancu, iar asta se vede cu usurinta din filmarile publicate de tanar pe Instastory. Animalele raspund la numele lor si vin la Iancu, atunci cand ii striga, chiar daca au libertatea de a alerga pe un camp nemarginit.

"Au iesit leii din cusca!", spune Iancu in cea mai recenta postare a lui, mandru de cei doi caini ai familiei.

Citeste si: Culita Sterp, anunt pentru fani: "Cu parere de rau, nu mai sunt eu!"

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Tanara a suportat totul fara anestezie! Iata cum a fost surprinsa!

 

Taguri: