Dana Savuica, prima reactie dupa aflarea tragicei vesti despre moartea Zinei Dumitrescu! Iata ce mesaj emotionant a scris vedeta pe contul ei de socializare!

Author: Daniela Iliuta
Foto(5)

Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a incetat din viata ieri, la 82 de ani, la azilul la care era internata.

Starea de sanatate a Zinei Dumitrescu s-a deteriorat in ultima perioada. Mama Zina slabise foarte mult si manca din ce in ce mai putin, iar chipul ei era transfigurat.

Zina Dumitrescu a murit dupa ce a slabit foarte mult

"In ultima perioada, a slabit destul de mult, in jur de 10 kilograme. La ora actuala, dansa mananca cam jumatate sau sunt zile in care mananca si mai putin decat o jumatate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mancare a dansei, precum si dorinta ei de a manca nu mai este

la fel de mare cum era acum doua-trei luni. În continuare, noi suntem alaturi de dansa si vrem sa facem sa fie bine, dar nu vrea.", declara la inceputul anului Ion Cassian, administratorul azilului in care era internata Zina Dumitrescu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Moartea Zinei Dumitrescu a adus mare tristete in randul tuturor vedetelor din showbiz-ul romanesc.

Insa suferinta este si mai mare si mai dificil de suportat in cazul celor care au colaborat si au avut extrem de multe de invatat de la cea pe care au numit-o "mama Zina". Printre acestia se numara si Dana Savuica. Profund indurerata de tragica disparitie a indragitei creatoare de moda, Dana Savuica a scris un mesaj emotionant pe contul ei de socializare, in memoria celei care i-a marcat viata si cariera.

"Zina Dumitrescu, mentorul meu, omul care mi-a dat directia in cariera, mi-a dat incredere in mine si m-a invatat sa iau decizii curajoase in viata. Imi va fi dor de tine, dar vei fi mereu in inima mea! Pretuiesc toate amintirile frumoase si de asemenea toate criticile constructive! Iti multumesc pentru ca ai fost prezenta in viata mea! Unica Zina Dumitrescu! Am pierdut-o pe Coco Chanel a Romaniei...

Dumnezeu sa o odihnesca in pace!", a scris Dana Savuica.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!