Dan Bittman vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

,
Dan Bitman vine la ''40 de intrbari cu Denise Rifai''

Una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă: “Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”

Dan Bittman vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! Cântăreț, compozitor, actor și realizator TV, Dan Bittman este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră îndelungată în showbiz-ul autohton, de numele sau fiind leagate o serie de hit-uri, emisiuni și premii muzicale impresionante. 

Cunoscut că solistul vocal al celebrei trupe Holograf, încă din anul 1985, Dan Bittman a cochetat și cu politicul, scurta carieră în acest domeniu rezumându-se la cea de candidat, în anul 2008, la alegerile locale pentru primăria sectorului 1 București, cât și la mandatul

de consilier în Ministerul de Finanțe, în 2010. 

            Numele lui Dan Bittman este legat de suficiente subiecte care au ținut primele paginilor ale publicațiilor mondene. Cea mai recentă controversă, ce a luat cu asalt mass media din România, a izbucnit în urma declarațiilor solistului vocal despre pandemie și măsurile luate de autorități. 

Marți, 22 decembrie, Dan Bittman vorbește despre carieră, viață de familie, dar și obstacolele întâmpinate atât pe plan personal, cât și profesional. 

“Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viață dumneavoastră?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”, “V-ați iubit cu femei măritate?”, “Sunteți un artist scump?”, “Ce fel de tată este Dan Bittman?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de intrebari adresate lui Dan Bittman în ediția de marți seară a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 decembrie - VIDEO. Nora și socrii la cuțite? Cine minte, cine se preface?

Marea Britanie vrea să IMPUNĂ certificatul de vaccinare la intrarea în cluburi: UNII PATRONI se opun deciziei lu Johnson

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cât l-a costat pe Irinel Columbeanu căsnicia cu Monica Gabor? Celebrul om de afaceri, dovadă de sinceritate: „Dacă vă referiți la cheltuieli...”

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă 150 de milioane de euro? A făcut dezvăluirea: „Banii se pot pierde foarte ușor.”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies