Cum vorbea Deea Maxer despre nunta cu Dinu Maxer, cu două luni înainte să se despartă. Fanii și-au dat seama că se întâmpla ceva: „Aș fi schimbat tot”

Autor: Lavinia Medrea

Cum vorbea Deea Maxer despre nunta cu Dinu Maxer, cu două luni înainte să se despartă

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

În cursul zilei de ieri, Deea și Dinu Maxer au anunțat că au decis, de comun acord, să divorțeze.

Ieri, 28 martie 2023, Deea și Dinu Maxer au făcut anunțul care i-a îndurerat pe toți admiratorii lor. Cei doi au decis să divorțeze, după 18 ani de relație și 14 ani de căsnicie.

Cum vorbea Deea Maxer despre nunta cu Dinu Maxer, cu două luni înainte de despărțire

Dinu Maxer și Deea Maxer au decis s-o ia pe drumuri diferite.

Anunțul divorțului a fost făcut ieri, după 14 ani de căsnicie și 18 ani de relație.

Deși toată lumea a fost surprinsă de tristul anunț, unii dintre fani se așteptau la acest lucru. „@deeamaxeroficial pentru cei care te urmăresc a venit doar ca o confirmare... postările tale erau din ce în ce mai motivaționale, tu aveai activități diferite, se vedea că ceva se întâmplă... Greu dar un pas înainte...

pentru copii să fiți mereu un exemplu, lor nu le este ușor dar timpul va decide ce se întâmplă cu voi 2. Să fii tare și mergi înainte!”
, a comentat un urmăritor, la postarea care anunța divorțul.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, decizie radicală în privința copiilor, după divorț. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Acum două luni, în cadrul unei emisiuni TV, Deea Maxer a vorbit despre nunta pe care a făcut-o cu fostul ei partener, Dinu Maxer, în urmă cu 14 ani.

La acea vreme, vedeta spunea că ar fi vrut să schimbe totul și lucrurile să stea altfel. Deea Maxer a declarat că nu a știut la ce s-a gândit împreună cu Dinu Maxer atunci când au ales locația.

„Imaginile astea, după atâția ani, mi se par atât de ciudate. Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot.

Nu știu ce a fost în capul nostru”, spunea Deea Maxer, în urmă cu două luni, despre nunta cu Dinu Maxer.

Cât de afectată este Deea Maxer de decizia despărțirii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși au decis de comun acord să divorțeze și și-au exprimat recunoștința unul față de celălalt, suferința este inevitabilă când vine vorba despre o despărțire după atât de mult timp petrecut lângă un singur om.

Cu câteva minute în urmă, Deea Maxer a postat o fotografie pe Instagram Story în care pare că are ochii înlăcrimați, alături de o melodie emoționantă, lucru care îi determină pe urmăritori să creadă că, în aceste momente, suferă din cauza despărțirii de Dinu Maxer.

Citește și: „Curajul înseamnă să renunți”. Mesajul postat de Deea Maxer, cu doar câteva ore înainte de a anunța divorțul de Dinu Maxer

„A trăi este viață”, sunt versurile melodiei care însoțesc fotografia cu Deea Maxer, pe Instagram Story, la doar o zi după anunțul divorțului. 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!