„Curajul înseamnă să renunți”. Mesajul postat de Deea Maxer, cu doar câteva ore înainte de a anunța divorțul de Dinu Maxer

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 mar 2023, 18:29

Deea Maxer a postat, cu doar câteva ore înainte de a anunța divorțul, un mesaj care anunța, în mod subtil, vestea pe care aceasta a dat-o

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după 18 ani ani de relație, iar vestea a fost dată prin intermediul unui mesaj postat pe contul de socializare al acesteia. Cu doar câteva ore înainte de a da vestea la care nimeni nu se aștepta, aceasta a postat un alt mesaj cu subînțeles.

După aproximativ două decenii de relație, Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să se despartă. Vestea a fost dată prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, iar

aceasta a cerut intimitate, mulțumind, totodată, pentru tot ceea ce fanii le-au demonstrat în aproximativ două decenii.

Mesajul postat de Deea Maxer înainte de a anunța divorțul de Dinu Maxer

Deea Maxer a postat, cu doar câteva ore înainte de a anunța divorțul, un mesaj care anunța, în mod subtil, vestea pe care aceasta a dat-o astăzi, 28 martie. Nimeni nu a bănuit ce avea să urmeze și părea să fie o postare cu care aceasta este doar de acord.

„Uneori, curajul înseamnă să reziști. Alteori, curajul înseamnă să renunți”, a fost mesajul postat de aceasta.

Deea Maxer și Dinu Maxer au început să formeze un cuplu încă din perioada în care aceasta era o adolescentă și au reușit să întemeieze o familie extrem de frumoasă și părea că nimeni și nimic nu îi poate despărți.

Citește și: Dinu Maxer este în doliu. Tatăl cântărețului s-a stins din viață: "Pleacă împlinit din lumea asta!"

Cu toate acestea, cei doi au decis să pună punct mariajului, într-un mod civilizat, fără să își dorească să facă prea multă gălăgie în jurul acestui subiect. Fanilor nu le-a venit să creadă că Deea și Dinu vor merge pe drumuri separate și și-au exprima părerile de rău în comentarii.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Deea Maxer și Dinu Maxer își spun „adio” după aproximativ două decenii

Înainte de a da vestea, Deea Maxer s-a filmat în mașină, în timp ce se asculta o melodie, iar versurile erau: „Iubirea nu tace, că lumea fără tine nu-mi place. Stinge lumina, nu-și fă griji, eu te văd și cu ochiii închiși. Toate rănile o să treacă”.

La scurt timp, a venit și vestea care i-a luat prin surprindere pe toți. Cei doi au cerut ca lumea să nu intervină în viețile lor și să le acorde tot spațiul de care au nevoie.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Deea Maxer, mesaj cu dublu sens, după ce l-a prezentat tuturor pe noul iubit: „Nu m-am gândit la despărțire, acum când eu credeam mai mult în dragoste”

Citește și: Deea Maxer, dezvaluiri uluitoare, dupa 11 ani de casnicie! Ce anume nu i-ar ierta niciodata sotului ei si ar duce la despartire?

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri.

Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a postat aceasta, pe contul ei de Instagram.