Dinu Maxer și fiul lui, internați la spital! „Când ești suspect de COVID-19...”

Author: A.I.

Dinu Maxer și Deea trec prin momente foarte grele. Andreas, băiatul celor doi, a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

 

Dinu Maxer a povestit în urmă cu puțin timp că se află la spital alături de fiul lui, Andreas. Băiatul a avut dureri cumplite la călcâiul drept si febră mare timp de câteva zile. Joia trecută, interpretul a fost nevoit să-l interneze pe cel mic.

El s-a temut că băiatul lui ar putea avea coronavirus, încă testele au ieșit negative. De când a fost internat, Dinu Maxer a stat numai lângă fiul său și a avut grijă de el.

„Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi intr-un spital cand ești febril si implicit suspect de COVID 19- IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare si multe intrebari! După doua teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal.  Astăzi Andreas este bine, afebril, gratie unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef sectie doctor Costel Vlad.

Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant!”
, a scris Dinu Maxer pe pagina lui de Facebook.

Legat de problemele de sănătate ale lui Andreas, acesta a adăugat: „A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi invecinate de la o înțepătură in aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama lui Andreas, Deea, a trebuit să rămână acasă cu cealaltă fiică a lor, Maysa, în vârstă de 7 luni.

 

Deea și Dinu Maxer au ales mobila pentru camera fetiței! Ce pătuț va avea bebelușa

Deea și Dinu Maxer au mers împreună să aleagă mobila pentru camera fetiței lor.

Înainte să nască, împreună cu o echipă de filmare de la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Deea și Dinu Maxer au analizat bine oferta și au decis ce mobilă și ce culoare va avea fiica lor în camera ei.

Ce pătuț au ales Deea și Dinu Maxer pentru fiica lor? Pentru ce culoare au optat cei doi cântăreți? Imaginile au fost difuzate în cadrul emisiunii  Teo Show