Mihai Bendeac și familia lui, infectați cu coronavirus. În ce stare se află acum actorul: „Am fost infectat în prima serie”

,

Mihai Bendeac și-a șocat colegii de la emisiunea de umor din care face parte. El a mărturisit că a fost infectat cu coronavirus după înmormântarea bunicului său.


In articol:

Mihai Bendeac a fost infectat cu coronavirus. Actorul le-a mărturisit colegilor săi de la emisiunea de umor în care este jurat că toată familia lui a avut Covid-19. Ei ar fi fost infectați după ce au participat la o înmormântare. 

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a avud covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoară că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital.

S-a manifestat în funcție de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama și tata au avut aceleași simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musuclare extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam deloc gust și miros.

De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, a mărtusit Mihai Bendeac, citat de WOWbiz.ro.

Mihai Bendeac și familia lui, infectați cu coronavirus
Mihai Bendeac și familia lui, infectați cu coronavirus

Mărturisirea a venit ca o bombă pentru colegii lui. Deoarece este cunoscut pentru glumele sale din trecut, ei au crezut că nu vorbește serios la început. 

Citeste si: Românii au luat cu asalt zonele montane după ridicarea stării de urgență. Cum s-au relaxat turiștii

Citeste si: Povestea dramatică a „Haiducului” evadat de la Penitenciarul Ploiești. Dormea în fiecare seară la mormântul fiului său: „Aici m-ați fi găsit mort“

Citeste

si: BOR, prima reacție după ce ÎPS Teodosie a împărtășit copii cu aceeași linguriță: „Nu onorează pe nimeni”

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Mira, în direct! Ce i-a răspuns cântăreața?: „Viitoarea mea soție..”

Mihai Bendeac a fost pus față în față cu nimeni alta decât Mira, care a fost invitată în cadrul emisiunii la care actorul este jurat. S-a lăsat cu declarații de dragoste.

În ediția de sâmbătă a emisiunii de talente unde Mihai Bendeac este jurat, au fost invitate mai multe celebrități din România, pentru a face roast, printre care și îndrăgita cântăreață Mira, care i-a făcut în trecut o declarație lui  Mihai Bendeac, iar de atunci, actorul s-ar fi îndrăgostit de artistă. 

„Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories, în urmă cu ceva timp. 

ată că a venit momentul ca Mira și Bendeac să fie puși față în față, dar nu oricum, ci într-o ipostază mai puțin așteptată. Simpatica artistă i-a luat la roast pe jurați, dar s-a oprit în special la Mihai Bendeac. Printre replicile artistei a fost un moment în care i-a spus că producătorii i-au chemat toată familia în platou, iar replica lui Bendeac a stârnit reacții imediat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bilant coronavirus: La cat a ajuns numarul de infectari dupa ce am intrat in starea de alerta

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Mesaj RO-ALERT despre starea de alerta: ce anunt au trimis autoritatile

Klaus Iohannis, despre reintroducerea starii de urgenta in Romania: cand se va face acest lucru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies