Cum sunt sărbătorile pentru Alexandra Ungureanu, de când tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 26 de ani. Artista este încă marcată de cele întâmplate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 dec 2022, 14:48

Cum sunt sărbătorile pentru Alexandra Ungureanu, de când tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 26 de ani. Artista este încă marcată de cele întâmplate

Sursa: Instagram

Alexandra Ungureanu a pierdut, în urmă cu mai mulți ani, una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Tatăl ei a murit din cauza unei boli grave și niciun eveniment petrecut în familie nu mai este la fel.

Când avea doar 15 ani, Alexandra Ungureanu a pierdut cel mai mare spriji n masculin din viața ei, fiind vorba de tatăl său. Artista îi simte lipsa și mai mult atunci când vine vorba de sărbători, deoarece ele înseamnă timp petrecut cu familia.

Alexandra Ungureanu nu a trecut peste moartea tatălui ei

Tatăl artistei a trecut în neființă, după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon.

Vestea despre boala tatălui ei a venit atunci când Alexandra avea doar 27 de ani și i-a luat foarte mult timp pentru a se obișnui câtuși de puțin cu cele întâmplate.

Momentele grele au urmat după doar luni, când tatăl ei a decedat, în ciuda faptului că medicii i-au spus că va mai trăi o jumătate de an.

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata.

Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul . 

Citește și: Minodora și Diana Matei, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu an din viața lor: ”Eu am pierdut-o pe mama” Cum reușesc artiștii să se motiveze să urce pe scenă atunci când suferă o pierdere uriașă: ”O tristețe atât de mare”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. La două zile după înmormântare eram pe scenă, cântam cu Brenciu, și nu-mi aminteam textul. Nu-mi amintesc aproape nimic din anul ăla (n.r. 2007), știu că am luat-o și pe maică-mea cu mine”, a spus Alexandra Ungureanu pentru fanatik.ro.

Alexandra Ungureanu nu simte, în totalitate, fericirea de sărbători

Deoarece artista nu mai poate petrecere timp alături de tatăl ei, nici sărbătorile nu mai au același farmec. „Când eram mai mică, Crăciunul însemna obligatoriu să fiu acasă la ai mei. De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate. Zilele acestea rămân, însă, unele de sărbătoare și bucurie.

Chiar ne gândeam, cu mama, ca la un moment dat să rupem tradiția și să plecăm în alte locuri pentru a sărbători Crăciunul”, a precizat aceasta, în mediul online.

Citește și: ”Dumnezeu îmi dă semne și îmi zice unde să mă duc” Alessandra, dezvăluiri despre operația care i-a schimbat viața: ”Am avut câteva probleme de sănătate”

În prezent, artista locuiește cu mama ei, deoarece aceasta și-a cumpărat un nou apartament, iar timpul liber limitat pe care îl are nu îi permite să se ocupe de el.

Așadar, Alexandra a decis să locuiască împreună cu cea care i-a dat viață, dar, chiar și așa, nu reușesc să se întâlnească prea des.