Cum a fost afectat Puya pe plan profesională după ce Sișu a intrat în nenumărate rânduri după gratii: ”Lumea avea impresia că mie îmi mergea foarte roz”

Author: Madalina Maftei

Cum a fost afectat Puya pe plan profesională după ce Sișu a intrat în nenumărate rânduri după gratii

Sursa: Captură YouTube

Puya, unul dintre cei mai apreciați rapperi de la noi, invitat în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața lui.

Puya este invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive. Artistul a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața lui, deși toată lumea credea că-i merge foarte bine, rapperul a avut mult de suferit. 

Cum a fost afectat Puya după intrările dese ale lui Sișu la închisoare

Puya este bine cunoscut pentru piesele ”Undeva-n Balkani”, ”Baga bani”, ”Americandrim”, care au ajuns hituri și care mai răsună și astăzi în boxele cluburilor din România. Acesta a devenit cunoscut și în urma colaborării cu Sișu, împreună au dat viață trupei ”La familia”, formație care a avut un real succes. 

Citește și: Cine este fiica lui Tzancă Uraganu! Nu multă lume știe că Anais nu vrea să-i calce pe urme tatălui ei: „De asta nu e de acord”

După intrările dese ale lui Sișu la pușcărie, Puya a dezvăluit că a avut foarte multe de suferit, deși lumea credea că a dat lovitura și a devenit cunoscut pe spatele prietenului său care se afla după gratii, ei bine, n-a fost deloc așa, artistul nu prea mai era chemat pe la spectacole din motive bine întemeiate.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Întrebat dacă a vrut să renunțe la cariera muzicală, Puya a răspuns foarte sincer:

”Da, sigur că da, mai ales după intrările lui Sișu pe la pușcărie, așa foarte dese. Lumea avea impresia că mie îmi mergea foarte roz și că datorită faptului că el apărea pe la televizor, eu aveam foarte multe spectacole, ce publicitate v-au făcut ăștia. Din contră, eu nu avea niciun spectacol, tocmai din cauză că lumea credea că o să venim pe acolo și o să ne tragem în venă și nu mai cântăm și doi, unde e celălalt? Eram deja un cuplu destul de clădit, nu mă vedea nimeni pe mine solo.

Ce faci tu solo, că nu te-am văzut solo? Foarte târziu m-am apucat de o carieră solo. Am cântat o perioadă cu niște băieți care mă mai dublau, ca ”La familia”. (n.r Sișu avea o problemă cu asta?) Nu avea o problemă că eu mă duceam la spectacole. Nu avea nicio problemă, nu putea să vină, era un pic reținut (n.r râde)”, a spus Puya despre parcursul său muzical.

Cum refuză Antonio Pican o fată atunci când devine prea insistentă: „Mi se pare copilăresc”. Artistul a vorbit, în exclusivitate, și despre cum își gestionează banii

Citește și: Jean de la Craiova nu s-a putut abține: „Îmi iei mințile!”. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

Puteți urmări episodul integral cu Puya AICI.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies