Minodora și Diana Matei, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu an din viața lor: ”Eu am pierdut-o pe mama” Cum reușesc artiștii să se motiveze să urce pe scenă atunci când suferă o pierdere uriașă: ”O tristețe atât de mare”

Author: Madalina Maftei

Minodora și Diana Matei, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu an din viața lor

Sursa: Instagram Diana Matei

Minodora și Diana Matei, invitate într-o ediție specială de sărbători în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, au făcut dezvăluiri sfâșietoare despre anul 2022, care a fost un an greu pentru ambele artiste.

Alexandra Ungureanu a pregătit o ediție specială de sărbători a emisiunii ”Duet” și a invitat artiști excepționali, talentați și devotați, care au cântat din suflet și pentru suflet. Două dintre invitatele pe care artista le are în emisiune sunt Diana Matei și Minodora, două cântărețe consacrate, cu cariere extraordinare, care au reușit să se facă iubite și apreciate de către public. Frumoase și talentate, cele două artiste poartă în suflet aceeași durere, anul 2022

a fost crunt cu ele, ambele și-au pierdut mamele, la o distanță de două săptămâni. 

Minodora și Diana Matei, despre cel mai greu an din viața lor

Invitate în emisiunea ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări și pe canalul de YouTube theXclusive, cele două interprete au pregătit un moment spectaculos cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vocile celor două s-au contopit perfect și a rezultat un duet spectaculos.Voia

bun și veselia s-au resimțit în sufrageria Alexandrei Ungureanu, însă, totodată, fericirea de plină nu a fost prezentă, ci a fost umbrită de durerea pe care atât Minodora, cât și Diana Matei o poartă în suflet. Anul 2022 a fost extrem de greu pentru cele două artiste, ambele și-au pierdut mamele, durere pe care nimeni nu o poate alina.

”Pentru mine și prietena mea chiar

poți să spui că a fost un an la indigo”, a spus Minodora.

Citește și: Xonia, moldoveanca născută în Australia. „Consider că familia face orice loc să pară ca acasă”. Cum a ajuns aceasta să danseze, deși muzica era pasiunea ei

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

”Da, un an greu. Eu am pierdut-o pe mama, ea a pierdut-o pe mama ei, la o diferență de două săptămâni”, a spus Diana Matei, la rândul ei, în emisiunea ”Duet cu Alexandra”.

Minodora și Diana au încercat în tot acest timp să fie una alături de cealaltă, mai ales că a fost în situații asemănătoare și astfel au reușit să treacă mai ușor peste durerea pierderii celor care le-au dat viață.

Când se lansează Kanal D2? Programul noii televiziuni. Anunț oficial

”Când suferi o pierdere de genul ăsta și o tristețe atât de mare, cum putem să cântăm. Este o motivație uriașă publicul nostru și ne ajută să trecem peste într-un mod fabulos, pentru că noi facem asta vocațional, nu suntem forțați”, a mai spus Diana Matei.

Citește și: Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”