Cum se comportă Mellina cu restul colegilor la Survivor România 2021? Marilena a spus cum este Războinica în realitate: „Se simțea...”

,
Mellina,  concurentă în echipa Războinicilor la Survivor România 2021
Mellina, concurentă în echipa Războinicilor la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Mellina este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2021, iar dezvăluirile făcute de Războinicii care au părăsit competiția nu au pus-o deloc într-o lumină bună. Ce a spus Marilena despre Mellina?


In articol:

Deși nu a intrat în conflict direct cu niciun concurent din echipa Războinicilor, ci doar cu Albert a purtat discuții mai aprinse, o parte dintre Războinicii care au revenit în țară după eliminarea de la Survivor România 2021 au dezvăluit cum se comportă, de fapt, Mellina în tabără și care este atitudinea ei față de restul colegilor.

Marilena și Romina, noi dezvăluiri despre Mellina. Ce relație are Războinica cu restul concurenților de la Survivor România 2021?

Dacă unii Războinici sunt de partea ei, alții cred despre Mellina că nu este sinceră în totalitate și că, în realitate, concurenta ar fi invidioasă pe concurenții care se descurcă bine pe trasee. După ce a revenit din Republica Dominicană, Marilena a oferit mai multe detalii despre ceea ce se întâmpla în tabăra Războinicilor. Prietenii de pe instagram au fost curioși să afle care era atitudinea Mellinei față de restul colegilor. Marilena a dezvăluit că deși Mellina nu se purta urât cu Războinicii, aceasta făcea gesturi care sugerau că ar fi invidioasă.

„Nu avea un comportament urât, dar se simțea invidia din ea.”, a dezvăluit Marilena despre Mellina.

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Musty și Mellina de la "Survivor România"? Familia concurentei a spus tot adevărul: "S-a apropiat mai mult, pentru că el este..."

Răspunsul oferit de Marilena
Răspunsul oferit de Marilena[Sursa foto: Instagram]

O altă fostă concurentă de la Survivor România 2021 care a criticat-o dur pe Mellina este Romina.

Aceasta a fost foarte dezamăgită de comentariile pe care Mellina le-a făcut la adresa ei, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție. Romina nu s-a ferit să spună că și-ar dori ca Mellina să fie eliminată cât mai repede de la Survivor România 2021, având în vedere că Războinica ar fi făcut anumite afirmații neadevărate și și-ar fi dorit ca Romina să părăsească competiția.

„Publicul va decide când să iasă fiecare concurent. Ca o părere personală da, îmi doresc să iasă Mellina curând. A spus minciuni la adresa mea și abia a așteptat să ies din competiție.”, a spus Romina.

Citește și


Mesajul postat de Romina pe instagram
Mesajul postat de Romina pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Mellina a avut un schimb de replici cu Albert în cadrul unui consiliu, ieșire la care colegii de echipă nu se așteptau. Concurenta i-a reproșat lui Albert că se folosește de clișee atunci când vorbește și că nu are curajul de a-și impune punctul de vedere. 

Citeste si: Care este numele real al Mellinei de la Survivor Romania 2021. Mama Razboincei, detalii nestiute despre concurenta poate cea mai controversata din competitie

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Deputat PNL, atac virulent la adresa PSD: Să demonstreze că practicile din trecut nu mai sunt valabile

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies