Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să umple programul copiilor: „Îi întreb de fiecare dată, încercăm să facem un program”. Anca Serea, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”

Author: Andreea Buinoschi

Aceasta a dezvăluit câteva trucuri la care apelează atunci când trebuie să îi țină ocupați pe cei mici, dar nu poate face acest lucru afară

Sursa: Instagram

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă, dar, pe cât este de frumos să ai mulți copii, pe atât este de solicitant. Așadar, pentru ca cei mici să poată face câte puțin din toate, aceștia au un plan bine stabilit.

Anca Serea și Adi Sînă au șase copii,

iar cei mici trebuie să aibă un program bine stabilit, în așa fel încât să se poată ocupa și de lecții, dar și să se joace, așa cum este normal la vârsta lor. Prin urmare, cei doi soți au activități planificate și pentru zilele în care vreme nu este cea mai prietenoasă.

Cum se descurcă Anca Serea și Adi Sînă cu copiii, atunci când este urât afară

Anca a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea ”Teo Show”, chiar dintr-un loc de joacă în care i-a dus pe doi dintre copii.

Aceasta a dezvăluit câteva trucuri la care apelează atunci când trebuie să îi țină ocupați pe cei mici, dar nu poate face acest lucru afară.

„Pentru că este destul de friguț afară, noi, de obicei, preferăm să mergem în aer liber și

să petrecem mai mult timp fie în curte, fie în parcul de lângă casă, uneori și la cinematograf, dacă copiii, bineînțeles, au vârsta potrivită și au răbdare, dar răbdarea asta și-o câștigă.

Citește și: Anca Serea, probleme grave de sănătate: ”Nu-mi mai simțeam mâinile și picioarele” Cu ce boala s-a confruntat

I-am luat pe Moise și pe Ava și ne bucurăm că suntem într-un

loc frumos, unde copiii pot fi fericiți, bucuroși și să mai scape de energia aia.

Avem activități și acasă. Ce-i drept, nu atât de plăcute, pentru că mai trebuie să facem și lecții, bineînțeles, teme, mai vine și profesoara de pian din când în când, dar încercăm să găsim și activități.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Sinceră să fiu, îi întreb de fiecare dată, încercăm să facem un program, dat fiind că suntem foarte mulți în casă, dar copiii dictează, în general, programul.

Copiii își dictează, ei aleg programul pe care îl facem. Important este să îi ținem ocupați și cu lucruri interesante și plăcute din care să poată învăța ceva”, a dezvăluit Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat din nou

În ultimii ani, cei doi soți au mai schimbat locuința de câteva ori, deoarece au nevoie de spațiu mai mare. De curând, aceștia și-au cumpărat o casă mai mare, dar pregătirile sunt departe de a se încheia.

Anca și Adi se asigură că le oferă copiilor tot ceea ce au ei nevoie, așa că și lista de cumpărături este mare, dar, în timp, casa va fi finalizată și pregătită în totalitate pentru a găzdui întreaga familie.

Cine este iubitul lui Theo Rose! Nu toți știu că acesta are un tată celebru

Citește și: Incredibil ce are Anca Serea în curte. Fanii au observat

„Mai avem, pentru că este casa mare, așteptăm. Așteptăm perdelele, mai trebuie să cumpărăm covoare, dar, ușor, ușor, cu răbdare și sănătoși să fim!”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.