Anca Serea, probleme grave de sănătate: ”Nu-mi mai simțeam mâinile și picioarele” Cu ce boala s-a confruntat

Autor: Madalina Maftei

Anca Serea a vorbit pentru prima dată despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Vedeta a trecut prin clipe de groază, a fost internată în spital și a făcut transfuzie de sânge.

Anca Serea a trecut prin clipe de groază în urmă cu ceva timp, vedeta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Invitată în emisiune la Teo Show, Anca a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, în care a fost internată în spital și a fost nevoită să facă transfuzie de sânge.

Anca Serea, probleme grave de sănătate: ”Nu-mi mai simțeam mâinile și picioarele”

Anca Serea a mărturisit că toată această perioadă în care a stat departe de familie i-a dat o lecție importantă, și-a dat seama că sănătatea este mai presus de orice. În emisiune la Teo Show, vedeta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat, ajunse să nu-și mai simtă mâinile și picioarele, stare care a speriat-o foarte tare. Vedeta a învățat să se pună pe primul loc și să aprecize mai mult viața.

Citeste si: Anca Serea, declaratie incredibila despre al șaptelea copil! "Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important și lucrul asta este esențial pentru mine, mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebui să mă pun pe primul loc, indiferent de orice și că trebuie să am grijă de sănătatea mea. Pur si simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, eram la o întâlnire de afaceri cu Adi, am simțit că nu sunt bine, pur și simplu nu mai aveam energie, nu mai vedeam...Nu

mai auzeam și nu mai vedeam cu partea dreaptă, nu imi mai simțeam mâinile, picioarele și am mers la un spital, m-au descoperit cu hemoglobină și feritină 0, practic nu mai avea niciun depozit de fier, deloc, iar hemoglobina 4,6, adică o valoare foarte mică...M-am internat într-o clinică în România și am făcut transfuzie doi litri și jumătate de sânge”, a declarat Anaca Serea.

 

Citeste si: Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Vedeta a crezut că ar fi infectată cu COVID-19: „Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși”