Anca Serea a vrut să divorțeze de Adi Sînă după 11 ani de relație și 4 copii. Care este motivul pentru care a vrut să pună capăt mariajului cu celebrul artist: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 sep 2023, 01:15

Anca Serea a vrut să divorțeze de Adi Sînă

Sursa: Instagram

Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, sunt căsătoriți de 7 ani și au 4 copii împreună.

Chiar dacă relația lor reprezintă un etalon în showbiz-ul românesc, vedeta a recunoscut că au existat două momente cruciale când mariajul lor aproape a ajuns la final. Ce spune Anca Serea despre un posibil divorț de Adi Sînă?

Motivul pentru care Anca Serea a vrut să divorțeze de Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sîna formează un cuplu de 11 ani, au împreună patru copii, în timp ce vedeta mai are doi copii din mariajul anterior.

Deși sunt o familie numeroasă, cu mulți copii, cei doi reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă și nu s-au lăsat unul pe celălalt să se plafoneze, ba mai mult, nu au renunțat la micile surprize și la spontaneitatea care le-a caracterizat relația încă de la început.

Citește și: Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Vedeta a crezut că ar fi infectată cu COVID-19: „Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși”

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, că relația cu soțul ei a traversat și momente mai dificile și chiar s-au gândit să divorțeze. Anca a dezvăluit că au existat două momente în care a vrut să pună capăt mariajului cu Adi Sînă.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

„Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt.

Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat',  a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Trandafir.

La rândul lui, Adi Sînă a declarat că el este cel care face primul pas, atunci când apar momente tensionate. La începutul relației, Anca Serea era cea care lua inițiativa.

Anca Ciota a strălucit la botezul fiului ei. Cât a costat rochia pe care prezentatoarea a purtat-o la fericitul eveniment

„Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase',  a susținut artistul.

Citește și: Anca Serea, probleme grave de sănătate: ”Nu-mi mai simțeam mâinile și picioarele” Cu ce boala s-a confruntat