Cum poți alege următorul premiu oferit drept recompensă la Survivor România 2021? Iată ce trebuie să faci

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat că publicul alege recompensa de săptămâna viitoare
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat că publicul alege recompensa de săptămâna viitoare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru recompensă din această seară s-a încheiat, însă tu poți alege următorul premiu pe care îl va primi echipa câștigătoare. Ce trebuie să faci?


In articol:

Publicul are, de această dată, puterea de a decide următorul premiu oferit la finalul jocului pentru recompensă de săptămâna viitoare. Astfel, cei de acasă pot vota recompensa intrând pe instagram. 

Hot dog sau oglindă? Ce premiu vor alege cei de acasă pentru concurenții de la Survivor România 2021?

Premiul pe care Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 îl vor primi la finalul jocului pentru recompensă de săptămâna viitoare va fi ales de către public. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, i-a îndemnat pe cei de acasă să intre pe pagina de instagram a emisiunii pentru a vota recompensa favorită. Cei de acasă vor avea de ales între 2 hot dogi și două oglinzi pe care echipa câștigătoare le va putea folosi timp de o săptămână.

„Voi puteți alege pe instagram premiul următorului joc pentru recompensă la Survivor România. Poate fi între doi hot dogi pentru fiecare membru al echipei sau două oglinzi pe care le pot folosi timp de o săptămână. Voi sunteți cei care veți putea alege. Intrați pe instagram la Survivor România.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins totul!

Cum hrana este esențială pentru supraviețuire la Survivor România 2021, concurenții din ambele echipe au încercat să îi influențeze pe cei de acasă, aceștia strigând în cor că își doresc ca voturile să fie în favoarea celor 2 hot dogi pentru fiecare membru al echipei.

Pentru a vota recompensa pe care o va primi echipa câștigătoare a primului joc de săptămâna viitoare, tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficială de instagram a emisiunii Survivor România 2021. Acolo, la secțiunea stories, vei găsi postarea care îți va permite să votezi premiul favorit, urmând ca premiul care va primi cele mai multe voturi să fie pus la bătaie în jocul pentru recompensă de săptămâna viitoare.

Rămâne de văzut dacă cei de acasă se vor gândi la dorința concurenților de a avea grijă de aspectul lor fizic sau la nevoia acestora de a se hrăni corespunzător pentru a căpăta forțe noi și a putea da totul pe traseu pentru a aduce puncte pentru echipă.

Citeste si: Voturile din echipa Faimoșilor, un nou motiv de ceartă. Ana Porgras și Elena Marin, discuție aprinsă: „Indiferent de conflictul pe care l-am avut cu Zanni...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

EXCLUSIV Roxana Ghiță a recunoscut ce s-a întâmplat la Survivor România 2021 când camerele erau oprite: ”Ne-am pupat...”

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alexandra Stan, mai sexy ca niciodată! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a atras toate privirile după ce a apărut într-un costum de baie minuscul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies