Cum își vor petrece sărbătorile de iarnă Andreea Mantea și fiul ei, David! Iată ce dezvăluiri inedite a făcut vedeta!

Author: Daniela Iliuta

Andreea Mantea si David in platoul Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea și David au venit să-i colinde pe Teo și pe Bursucu! Iată ce dezvăluiri a făcut vedetă despre cum vor arată anul acesta sărbătorile de iarnă!

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Andreea Mantea și micuțul David au venit în platoul Teo Show pentru a-i colindă pe Teo și pe Bursucu. Deși pregătirile pentru sărbători sunt deja în toi pentru toată lumea, Andreea Mantea nu s-a sfiit să le mărturisească fanilor săi cu câteva zile în urmă pe contul ei de socializare, faptul că ea nu a început încă să se pregătească de sărbători deoarece a fost implicată în multe activități profesionale cu nouă să emisiune O nouă șansă și nu a reușit să demareze ornamentarea casei pentru Crăciun așa cum obișnuia în fiecare

an în această perioada.

Cum își vor petrece sărbătorile de iarnă Andreea Mantea și fiul ei, David!

Invitați în platoul Teo Show, Andreea Mantea și David le-au cântat un colind lui Teo și Bursucu și au făcut dezvăluiri inedite despre cum va arăta anul acesta sărbătorile pentru ei.
Întrebat ce își dorește să îi aducă Moș Crăciun anul acesta, micuțul David a mărturisit că nu își dorește multe daruri anul acesta deoarece speră că Moșul să aibă mai mult timp să le ducă jucării și copiilor care nu au jucării.

David i-a spus lui Teo că a văzut mulți copii care nu avea jucării pe vremea când mama să prezența în cadrul emisiunii sale cazuri sociale impresionante.

Citeste si: Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"El își strânge din jucării și zice o punem și pe asta și pe asta! Câteodată nu prea îl lasă sufletul și zice că pe asta o păstrez! Dar mă bucur că este atât de înțelegător, pentru că anul trecut nu era așa și a avut o lista foarte ciudată anul trecut și nu știam cum o să citească Moș Crăciun! Dar se pare că anul asta a crescut! Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun! Am primit foarte multe lucruri și nu-mi mai doresc absolut nimic! Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa! Și dacă

se poate să fiu sănătoasă! Mi-e teamă de orice!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea cu 12 zile înainte de Crăciun. Vedeta nu se teme să recunoască: ''Încetișor, încetișor''

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!