Cum funcționează terapia cu ventuze și ce beneficii miraculoase are pentru corp? Iată cele mai utile sfaturi de la Claudia Morariu, specialist kinetoterapeut, la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022

,

Astăzi, la “Dimineața cu noi”, telespectatorii au avut prilejul să afle câteva sfaturi utile despre beneficiile terapiei cu ventuze asupra corpului uman!

În cadrul emisiunii Dimineața cu noi de astăzi, telespectatorii au avut ocazia de a descoperi detalii utile despre ceea ce presupune terapia cu ventuze, dar și care sunt principalale beneficii asupra corpului uman, în diverse afecțiuni.

Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum funcționează terapia cu ventuze și ce beneficii miraculoase are pentru corp?

Astăzi, la Dimineața cu noi, reportera Antonia Ștefănescu a ajuns într-o clinică privată de kinetoterapie pentru a afla mai multe de detalii despre terapia cu ventuze și beneficiile ei.

Iată cele mai utile sfaturi de la specialistul kinetoterapeut Claudia Morariu, care a explicat exact in ce anume constă procedura de aplicare a ventuzelor:

Citeste si: Sfatul specialistului la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022: cum se tratează dermatita atopică? Iată care sunt principalele cauze și metode de tratament pentru această afecțiune a pielii!

dimineata cu noi

Detalii utile despre terapia cu ventuze in tratarea diverselor afectiuni

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Este o terapie care ajută fluxul de sânge, fluxul de limfa și detensionarea musculară, detensionarea fasciala! Ventuzele sunt aplicate pe piele și se crează un vid în interiorul lor! În felul acesta pielea fascia se eleveaza și acolo intervine aportul de sânge și de limfa! Practic se detensionează toată zona!(...)

Terapia aduce aceleași beneficii indiferent de tipul de ventuză, important este să știm cum să aplicăm ventuzele! În primul rând se detensionează tot ceea ce înseamnă parte musculară! Tot ceea ce înseamnă tensiuni articulare și implicit se eliberează durerile, plus răceală! Toată lumea știe de ventuze de la acele junghiuri din spate sau acele dureri sau răceli! Ei bine, ventuzele ajută răceală pentru că prin aspirația care se face în ele, practic iese acea răceală din corp și se eliberează tot această energie vitală sau forță vitală cum o numesc chinezii!",

a spus specialistul kinetoterapeut Claudia Morariu.

Citeste si: Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum stăm corect la birou! Postura greșită poate duce la dureri de spate! Sfaturi utile de la Viorel Dincă, terapeut postural!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sfatul specialistului la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022: cum se tratează dermatita atopică? Iată care sunt principalele cauze și metode de tratament pentru această afecțiune a...

Zelenski, întâlnire cu soldaţii ucraineni, în apropierea frontului de est

Sfatul specialistului la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022: cum se tratează dermatita atopică? Iată care sunt principalele cauze și metode de tratament pentru această afecțiune a...

Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum stăm corect la birou! Postura greșită poate duce la dureri de spate! Sfaturi utile de la Viorel Dincă, terapeut postural!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies