Cum arată sora celebrului actor Burak Ozcivit! Iată cum a fost surprinsă superba brunetă alături de fratele ei! Cei doi seamănă ca două picături de apă!

,
burak ozcivit

Burak Ozcivit, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Carismaticul Burak Ozcivit se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. Iată cum arată sora celebrului actor!

Despre celebrul Burak Ozcivit se cunoaște faptul că are o soție superb și un fiu minunat, însă puțînă lume știe că are și o sora extrem de frumoasă, care îi seamănă foarte mult fizic, însă care nu a îmbrățișat domeniul actoriei.
Publicul din România l-a cunoscut pe simpaticul și talentatul actor Burak Ozcivit încă din anul 2014, pe vremea când a jucat în serialul Sueyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a avut un rol secundar, iar ulterior acesta a revenit la Kanal D, într-o altă producție de mare succes, Dragoste infinită, în anul 2017, în care a jucat rolul principal alături de celebra Neslihan Atagul.

Cum arată sora celebrului actor Burak Ozcivit!

Fanii serialelor turcești cunosc multe detalii despre viața carismaticului actor Burak Ozcivit și au început să îi urmărească toate postările din mediul virtual, dar și aparițiile sale în presă din Turcia. Celebrul actor nu ezită să expună cu drag mici momente surprinse în imagini inedite în care apare alături de soția sa, Fahriye Evcen și de fiul lor, micuțul Karan, care a devenit centrul universului lor și principala motivație a acestora.

burak ozcivit

Burak Ozcivit, alaturi de sotia lui

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Citeste si: Burak Ozcivit cu familia în vacanță! Iată unde au petrecut Revelionul cei doi soți! Imaginile care au topit inimile fanilor din mediul online!

Deși anul trecut s-a zvonit la un moment dat în presă din Turcia că cei doi soți ar fi ajuns în pragul divorțului, cei doi actori au demonstrat tuturor ulterior că nu este nimic adevărat din ceea ce se scrisese ci erau din ce în ce mai apropiați.

Dincolo de profesie și de propria să familie, Burak Ozcivit poartă în continuare un mare respect și o mare iubire părinților săi și surorii lui, Burçun Deniz.

burak ozcivit

Burak Ozcivit, alaturi de sora lui

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

În ciuda faptului că frumoasa Burçun este o fire foarte discretă care nu agreează lumea mondenă, în care fratele și cumnata ei se învârt, de multe ori această a acceptat să apară alături de fratele ei, în diverse postări ale acestuia. Fanii celebrului actor au rămas profund uimiți când au văzut cât de frumoasă este Burçun și mai ales cât de mult seamănă cu fratele ei. Cei doi frați au o relație specială și se întâlnesc destul de des, mai ales atunci când Burak și soția lui nu sunt prinși în proiecte de amploare care să-i solicite foarte mult.

burak ozcivit

Burak Ozcivit si sora sa

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Citeste si: Fanii celui mai iubit cuplu sunt în delir! Burak Ozcivit și Neslihan Atagul, din nou împreună după o absență de mai bine de 7 ani

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, audiat la DNA! De ce l-au chemat procurorii duminică seara (Antena 3 CNN)

Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

Burak Ozcivit cu familia în vacanță! Iată unde au petrecut Revelionul cei doi soți! Imaginile care au topit inimile fanilor din mediul online!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies