Cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Actori care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2022, 05:35
neslihan atagul din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu superb

Sursa: Instagram Neslihan Atagul

Cele mai frumoase și reușite cupluri de actori celebri din Turcia, care au cucerit inimile telespectatorilor de-a lungul anilor.

Serialele turcești au cucerit publicul de multe colțuri ale lumii și continuă să facă furori, datorită scenariilor inedite și impresionante, a decorurilor splendide, dar mai ales datorită actorilor extrem de talentați, care au reușit să ajungă inimile telespectatorilor. Mulți dintre actorii turci s-au cunoscut pe platourile de filmare și au format cupluri frumoase și reușite și în viață reală, dincolo de scenariile jucate magistral.

Cupluri de actori din seriale turcești: Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori care s-au format pe platourile de filmare îl constituie carismaticii Burak Özçivit (37 de ani) și Fahriye Evcen (35 de ani). Frumoșii și talentații actori s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul de epocă „Çalikușu” (2013-2014) și s-au îndrăgostit iremediabil. În anul 2015 s-au regăsit pe platourile de filmare ale serialului „Așk Sana Benzer”, iar în anul 2017 au decis să își unească destinele, devenind astfel unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri de actori ale momentului în Turcia.

În anul 2019 cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unul baiatel superb, căruia i-au ales numele Karan.

Cupluri de actori din seriale turcești: Bergüzar Korel și Halit Ergenç

O altă poveste frumoasă de dragoste înfiripată pe platourile de filmare este cea a celebrilor actori Berguzar Korel (39 de ani) și Halit Ergenc (51 de ani). Aceștia s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul 1001 de nopți în anul 2006, când au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu superb și dincolo de platourile de filmare.

Halit Ergenc a divorțat de prima lui soție, Gizem Soysaldı, în anul 2007, iar în anul 2009 celebrul actor a decis să o ceară în căsătorie pe Berguzar Korel, care i-a dăruit și primul fiu, Ali, care are cincisprezece ani astăzi. În ultimii trei ani, îndrăgitul cuplu au devenit părinții a încă doi copii, un băiat și o fetiță, formând o familie mare și unită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cupluri de actori din seriale turcești: Neslihan Atagal și Kadir Dogulu

Un alt cuplu de actori din serialele turcești este cel format din talentații și frumoșii actori Neslihan Atagul (29 de ani) și Kadir Dogulu (39 de ani). Aceștia s-au cunoscut în anul 2013 când au început să joace împreună în serialul Un destin la răscruce, când au ajuns să se îndrăgostească iremediabil și au decis să formeze un cuplu și dincolo de platourile de filmare.

În anul 2016 Neslihan și Kadir s-au căsătorit într-o locație de basm, pe malul Bosforului, alături de rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. Deși încă de atunci și-au dorit enorm să devină cât mai rapid părinți, divinitatea nu i-a binecuvântat încă, dar nu și-au pierdut speranța.

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!

Cupluri de actori din seriale turcești: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Alți doi actori tineri și talentați care s-au cunoscut pe platourile de filmare sunt Özge Gürel (35 de ani) și Serkan Çayoğlu (34 de ani), care de curând au stabilit dată nunții undeva în această vara. Fanii lor au fost foarte încântați de vestea cea mare. Cei doi frumoasi actori s-au cunoscut în anul 2014 pe platourile de filmare ale serialului “Sezonul cireșelor” (“Kiraz Mevsimi”) și de atunci au devenit unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. În vara anului 2021, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu și-au petrecut o minunată vacanță în America, unde cei doi s-au logodit. Iar de curând aceștia au anunțat în presă că se vor căsători în vara acestui an.

Citeste si: Care sunt cei mai apreciați actori turci ai momentului conform site-ului imdb.com? Iată cine conduce detașat cel mai recent clasament!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!