Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2022, 19:32
video Foto(4)

Frumoși, tineri și foarte apreciați de public pentru realizările lor de succes, ei sunt cei care își vor uni destinele în această vara în Istanbul!

Serialele turcești sunt din ce în ce mai urmărite de telespectatorii de pretutindeni, datorită scenariilor inedite, decorurilor de poveste și mai ales datorită actorilor extrem de talentați, care au ajuns să fie apreciați în lumea întreagă pentru calitățile lor uluitoare.

Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară

Ebru Şahin și Cedi Osman

Un prim cuplu care și-a anunțat în toamna trecută logodnă este cel format din renumită actrița Ebru Şahin și iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman. Cei doi s-au afișat prima dată impreuan în luna iulie 2020, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Pe 14 septembrie 2021, celebrul sportiv Cedi Osman a cerut-o în căsătorie pe superbă actrița, într-un decor mirific, în Cappadocia. Momentan cei doi sunt la distanță unul de celălalt deoarece actrița Ebru Sahin se dedică trup și suflet în Turcia, iar logodnicul ei se află în cantonament în SUA.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Un alt cuplu încântător este cel format din actrița Demet Ozdemir și carismaticul ei iubit, artistul Oğuzhan Koç. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în urmă cu an iar de curând presă a anunțat că s-ar fi despărțit din cauza unor mici neînțelegeri apărute în relația lor. Însă spre uluirea tuturor, cei doi iubiți și-au anunțat împăcarea de Ziua Îndrăgostiților, atunci când celebrul cântăreț Oğuzhan Koç a organizat o cină romantică, într-un restaurant de lux de pe malul Bosforului, unde i-a oferit inelul de

logodnă iubitei lui și a cerut-o în căsătorie. Se pare că aceștia au decis să organizeze nuntă în această vara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pentru prima dată într-o producție Netflix! Iată când va fi lansat filmul în care frumoasa actriță îl are partener pe celebrul Șükrü Özyıldız

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson

Un al treilea cuplu celebru este cel format din frumoasă actrița Dilan Çiçek Deniz și renumitul regizor islandez, Thor Saevarsson. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut și de atunci sunt nedespărțiți.

Inedit a fost modul în care Thor Saevarsson a cerut-o în caatorie toamna trecută pe superbă Dilan. Acesta a dus-o pe iubita să pe Fatih Sultan Mehmet din Istanbul, care are că semnficație faptul că ea este din Asia iar el din Europa.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Potrivit viatacuaromadecafea.com, un alt cuplu frumos este cel format din celebrii actori Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Anotimpul cireșelor„ și care sunt împreună de șapte ani.

Însă abia în vara trecută carismaticul actor Serkan Çayoğlu a decis să o ceară în căsătorie pe frumoasă lui iubita, Özge Gürel, în timpul unei vacanțe romantice în America.

Citeste si: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, și-a uluit fanii cu cea mai recentă apariție! De necrezut ce a făcut celebra actriță!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!