Burak Ozcivit cu familia în vacanță! Iată unde au petrecut Revelionul cei doi soți! Imaginile care au topit inimile fanilor din mediul online!

,
burak ozcivit

Burak Ozcivit si sotia sa Fahriye Evcen

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Familia Ozcivit și-a petrecut Revelionul departe de Istanbul! Soții Burak și Fahriye au plecat împreună cu fiul lor în Europa.


In articol:

Pe data de 24 decembrie, celebrul actor a sărbătorit împlinirea vârstei de 37 de ani și a ales atunci să plece câteva zile în Bodrum, pentru a se relaxa la malul marii. Iar pentru finalul de an, cei doi soți Ozcivit au decis să plece împreună cu fiul lor, Karan, în Germania, țară natală a frumoasei Fahriye Evcen.

Burak Ozcivit cu familia în vacanță! Iată unde au petrecut Revelionul cei doi soți

Pentru celebrul Burak Ozcivit s-a mai încheiat un an plin de succese pe plan profesonal. Îndrăgitul actor filmează de câțiva ani în cadrul unui proiect de amploare, care a înregistrat mare audiență, serialul istoric, "Kuruluș Osman" ("Osman Întemeietorul"), aflat în prezent la cel de-al treilea sezon.

Celebrul Burak Ozcivit a trecut printr-o perioada nefastă după ce a fost acuzat de câțiva colegi de platou că le-ar fi adresat injurii. Pe numele actorului a fost făcută o plângere penală și a fost nevoit deja să se prezinte la o prima înfățișare în instanța.
Așa cum se obișnuiește la final de an, Burak Ozcivit și soția sa s-au aflat într-o pauză de filmări și au profitat de zilele libere pentru a le petrece alături de fiul lor, Karan.

burak ozcivit

Burak Ozcivit si familia sa, in vacanta in Germania

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Citeste si: Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

Potrivit viatacuaromadecafea.com,

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au ales să își petreacă Revelionul în Germania, țara natală a frumoasei actrițe, acolo unde locuiesc încă părinții ei. Cei doi soți au publicat pe conturile lor de socializare câteva imagini inedite în care au apărut alături de de fiul lor, în jurul bradului, demonstrând tuturor cât sunt de fericiți și împliniți, în ciuda zvonurilor apărute în ultima vreme despre faptul că s-ar confruntă cu probleme în căsnicie.

burak ozcivit

Burak Ozcivit si familia sa

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Citeste si: La mulți ani, Burak Ozcivit! Ce vârstă a împlinit celebrul actor și unde a ales să își petreacă ziua de naștere alături de soția sa, Fahriye Evcen!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Celebrul Burak Ozcivit riscă o pedeaspă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de injurii de catre colegi de platou din noul lui proiect! Ce se va întâmpla cu îndrăgitul actor!

Ambasadorul Chinei sare în apărarea Rusiei: sancțiunile vor duce într-o fundătură

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies