Cum arată nora lui Năstase, după ce a devenit mămică a doua oară

,

Bianca Ciuvăţ, nora lui Adrian Năstase, a reuşit să menţină o siluentă de invidiat, în ciuda faptului că este mămică.


In articol:

Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, împreună cu soţia lui Bianca, au celebrat venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, la sfârşitul verii anului 2019. Era vorba despre cel de-al doilea băieţel al cuplului.

Momentul naşterii a fost unul discret, cel care a dezvăluit momentul fiind fostul premier, pe pagina sa de Facebook. 

Nora lui Adrian Năstase, o mămică cu o siluetă de invidiat

Bianca Năstase a revenit rapid la formele care au consacrat-o, după naştere. Andrei Năstase și Bianca, fostă Ciuvăț, formează un cuplu de zece ani. În urmă cu trei ani, cu puțin înainte să se nască primul lor copil, și-au unit destinele. Bianca este un fost model, acum designer şi absolventă de Drept. 

Bianca şi Andrei au participat la mai multe evenimente mondene, în perioada de după venirea pe lume a celui de-al doilea fiu. Ea a surprins participanţii la evenimente cu cât de repede şi-a recăpatat aceasta formele de fotomodel. 

 

Citeste si: Adrian Năstase a ajuns după gratii pentru corupţie! Ce avere are fostul premier al României

Au ţinut naşterea secretă

Fericitul eveniment a fost ținut secret de părinții, până când bunicul, fost premier al României, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

"S-a născut Filip-Mihail, fiul Biancăi şi al lui Andrei, fratele lui Nicolas şi al doilea nepot al nostru. Să fie sănătos și să aibă un dram de noroc", nota Adrian Năstase pe reţeaua socială. Politicianul

a devenit bunic pentru prima dată în 2017, când a venit pe lume Nicholas.

Citeste si: Adrian Năstase, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D! “Știu care este valoarea mea!”

Adrian Năstase va fi invitatul lui Denise Rifai, marţi, 5 ianuarie. Poţi afla cum va răspunde fostul premier la cele 40 de întrebări pregătite pentru el, de la ora 22.30,

pe Kanal D.

Citeste si: “Veți candida la Președinție în 2024?” Adrian Năstase răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce avere are Adrian Nastase? Fostul premier al Romaniei a platit despagubiri de 1 milion de euro

Explicațiile lui Mirel Rădoi, după eliminarea de la Jocurile Olimpice: 'Am fi meritat să trecem de faza grupelor'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

“Veți candida la Președinție în 2024?” Adrian Năstase răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D

Adrian Năstase, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D! “Știu care este valoarea mea!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies