“Veți candida la Președinție în 2024?” Adrian Năstase răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D

,

Adrian Năstase, cel mai sincer interviu de până acum!

Fostul premier al României raspunde celor mai dure și tăioase întrebări de până acum. Primul invitat din 2021 va face dezvăluiri incredibile marți seara, de la ora 22.30, pe Kanal D. 

“Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”,  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.

 Nu ratați marți, 5 ianuarie, de la ora

22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul om politic Adrian Năstase, numai la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adrian Năstase, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D! “Știu care este valoarea mea!”

ACCIDENT CUMPLIT soldat cu un mort pe A1: Traficul este oprit spre Piteşti

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Anamaria Prodan a fost dependentă de jocurile de noroc? Vedeta a spus tot adevărul: „Mi-a plăcut viața asta foarte tare, mi-am dorit să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies