Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”

Autor: Laura Macovei

Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”

Sursa: Captură YouTube

Apartamentele din Dubai sunt la mare căutare, datorită faptului că, în țară, nu există alte taxe suplimentare, iar prețurile nu diferă cu mult față de cele din România. Cu toate acestea, realitatea din spatele apartamentelor din Dubai este cu totul alta.

Când ne gândim la Dubai, vorbim de lux și opulență, prețuri ridicate, inovație și un viitor cât mai dezvoltat, din toate punctele de vedere.

Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai

Dacă dorim în schimb să ne construim o viață în Dubai, primul pas ar fi achiziționarea unui apartament sau închirierea unui astfel de imobil. În acest context, Alex Tudorescu, un agent imobiliar din Timișoara, dar totodată youtuber, ne-a dezvăluit ascunzișurile apartamentelor din Dubai.

Prin urmare, dacă dorim să petrecm câteva zile sau un AirBNB, trebuie să ținem cont că aprtamentele nu sunt în cea mai bună stare, iar spațiile de depozitare sunt infime.

Ceea ce aduce sclipire unui astfel de apartament este doar peisajul, blocurile fiind majoritar zgârie-nori.

Citește și: Momentul emoționant în care o pisicuță este salvată din inundațiile din Dubai! Autoritățile au transmis un mesaj plin de căldură: „Orice viață contează”

„Aici avem 6 lifturi, fiecare inscripționat. 21 de apartamente pe 28 de etaje. Zici că e cămin, spital, ceva de genu ăsta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aici e camera. Accesul se face cu un pin pe clanța asta inteligentă. Asta este și camera. O chicinetă foarte, foarte mică, înghesuită.

Destul de multe obiecte și foarte puțin spațiu.

Mobila deja scârțâie, ați auzit și voi. Nu prea ai spații de depozitare. Blocul are 8-9 ani vechime. Acesta e livingul cu bucătăria. Asta e scurgerea și vedem deja calitatea finisajelor. Sincer să fiu cu voi, finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar în câteva proiecte din România.

Amenajarea apartamentului a făcut-o proprietarul.

Ce îmi place sunt tavanele astea înalte. Dar repet, calitatea nu este uau, nu este cum mă așteptam, în schimb ușile îmi plac. Și ăsta e și view-ul din dormitor, care o să vă placă,” a spus Alex pe canalul său de YouTube.

Cât costă un apartament în Dubai

În 2023, prețul mediu de vânzare al unei locuințe în Dubai a crescut cu circa 12%, la 3.400 de euro pe metru pătrat în al treilea trimestru din 2022, față de aceeași perioadă din 2021, arată un studiu Deloitte.

Citește și: Cât câștigă o stewardesă la una dintre cele mai bine plătite companii aeriene: „Nu se câștigă așa de bine pe cât s-ar crede” Care este cel mai mic salariu al unei însoțitoare de zbor

Chiriile au avut o creștere mai mare, de 19% și au fost de 201 euro pe metru pătrat.