Cum a slăbit Cristian Popescu Piedone 50 de kilograme în doar jumătate de an

,
cristian popescu piedone
Cum a reusit sa slabeasca Cristian Popescu Piedone

Primarul sectorului 5 al Capitalului a reușit să slăbească 50 de kilograme în 6 luni, cu un regim strict.


In articol:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a trecut printr-o transformare fizică dramatică, reușind să slăbească 50 de kilograme în 6 luni. Pierdone afirma că, timp de 20 de ani, a refuzat să se cântărească, deoarece nu voia să știe câte kilograme are, iar singura sa unitate de măsură era cureaua.

Cristian Popescu Piedone a slăbit 50 de kilograme în 6 luni

cristian popescu piedone a slabit
Primarul sectorului 5 a trecut printr-o transformare dramatica

Primarul sectorului 5 a decis, în decembrie 2009, să apeleze pentru prima dată la serviciile unui medic nutriţionist pentru a scăpa de kilogramele în plus și a avea un stil de viață mai sănătos.

"Am încercat şi alte metode de slăbit, cum ar fi pastilele, dar niciodată nu am reuşit să slăbesc atât de mult într-o perioadă scurtă. În şase luni de dietă am reuşit să dau jos 50 de kilograme şi procesul va continua până când voi ajunge la 120 de kilograme. În plus, am mai înţeles, mai ales de când am apelat la un specialist, că dieta trebuie să fie una personalizată, mai ales dacă vrei un rezultat benefic pe o perioadă lungă de timp",  a declarat Cristian Popescu Piedone, potrivit Mediafax

Citeste si: 5 ani de la Colectiv. Cum a ajuns să arate clubul unde și-au pierdut viața 65 de tineri? FOTO

Cristian Popescu Piedone, față în față cu Denise Rifai, la “40 de întrebări”

Fost primar al Sectorului 4 București din 2008 și până în 2015, Cristian Popescu Piedone s-a retras din viața politică pentru o perioadă, după tragedia din clubul Colectiv.  Omul politic a revenit, însă în viața publică după ce a candidat la Primaria Sectorului 5, poziție pe care a și câștigat-o.

Cristian Popescu Piedone va fi supus unor întrebări dificile, marți, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, internat in spital dupa ce DNA a cerut pedeapsa maxima in dosarul Colectiv

“De ce va votează bucureștenii?”, “Ați fost un primar bun pentru Sectorul 4?”, “V-ați făcut fiul deputat că să va urmeze la putere?”, “Cât v-a costat diploma de bacalaureat?”, “Ați dat șpagă pentru permisul auto?”, “Sunteți pregătit să faceți închisoare?”, “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”, sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi

adresare Primarului Sectorului 5 București, Cristian Popescu Piedone, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone” vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Restricții oficiale în Capitală! Ce nu vei mai avea voie să faci

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cristian Popescu “Piedone” vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristian Popescu Piedone, internat in spital dupa ce DNA a cerut pedeapsa maxima in dosarul Colectiv

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies