Cristian Popescu Piedone, internat in spital dupa ce DNA a cerut pedeapsa maxima in dosarul Colectiv

Author: L.S.
Actualizat: 27 nov 2019, 10:49

Cristian Popescu Piedone a fost internat intr-un spital privat dupa ce a acuzat probleme cardiace, la scrurt timp dupa ce DNA a cerut pedeapsa maxima pentru fostul primar in dosarul Colectiv.

Tribunalul Bucureşti a început, luni, dezbaterile finale în dosarul Colectiv, respectiv partea în care sunt inculpaţi fostul primar Cristian Popescu Piedone, precum şi trei funcţionari din Primăria Sectorului 4.

Procurorii DNA cer pedeapsa maximă pentru aceştia: 15 ani de închisoare.

Părinţii tinerilor care au pierit în tragedia din clubul bucureştean au cerut ca fostul primar să plătească în solidar cu cei trei funcţionari şi cu Primăria Sectorului 4 daune morale

şi materiale în valoare de câteva sute de milioane de euro.

Marţi, Cristian Popescu Piedone s-a internat la un spital privat din Capitală, după ce a acuzat probleme cardiace, relatează România TV.

Fostul primar se află sub monitorizarea permanentă a medicilor şi este legat la perfuzii. Piedone s-ar fi simţit rău imediat după ce a aflat că procurorii cer pedeapsa maximă pentru el în dosarul Colectiv.

Citeste si: Colectiv. Ce se intampla la patru ani de la dezastrul care a indoliat Romania

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Citeste si: Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv: "Ceva STRANIU". Ce a facut medicul oftalmolog in noaptea fatidica

El a apucat să le transmită judecătorilor că: ” În educaţia pe care am primit-o, am învăţat să spun adevărul, să nu mint şi să recunosc unde am greşit. Am spus adevarul şi nu am ce să recunosc pentru că, în situaţia de faţă, nu am greşit cu nimic. Dacă în seara aceea în club erau şi copiii mei, la fel v-aş fi spus, că nu am greşit.

Dacă cineva mă consideră vinovat, să îi considere şi pe cei peste 300 de primari care au semnat la fel ca mine.

În continuare, vor fi dezbătute şi părţile din acest dosar complex, în care sunt inculpaţi patronii clubului şi pirotehniştii.

Valeriu Gheorghiță, declarații după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești: „Trebuie să avem încredere în sistemul medical, chiar dacă nu este perfect”

sursa: capital.ro

Citeste si: Dosarul Colectiv. Piedone a facut declaratii socante: "Dacă în seara aceea în club erau şi copiii mei, la fel v-aş fi spus, că nu am greşit"

Citeste si: BREAKING NEWS Dosarul Colectiv a ajuns la final. Procurorii cer 15 ani de închisoare pentru Piedone!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”