Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv: "Ceva STRANIU". Ce a facut medicul oftalmolog in noaptea fatidica

Author: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 20:15

Monica Pop a facut dezvaluiri socante despre Colectiv. La 4 ani de la dezastrul care a infiorat Romania, medicul oftalmolog vorbeste despre "ceva straniu" ce nu isi poate explica.

Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv: "Ceva STRANIU"

Renumitul medic oftalmolog Monica Pop si-a amintit de seara ingrozitorului incendiu Colectiv si despre ce a urmat in urmatoarele doua saptamani pentru ea si colegii medici. La patru ani de la dezastrul care a infiorat Romania, Monica Pop a facut dezvaluiri despre ceva ce i s-a parut straniu si nici acum nu gaseste nicio explicatie pentru ca a vazut atunci la pacienti.

Citeste si: Raed Arafat audiat in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedia care a socat Romania

Citeste si: Maria Ghiorghiu: ''Vad ambulante,medici si asistenti adunati in acel loc. Sa ne rugam!''

Citeste si: “Viata dupa minutul de foc” – un documentar despre victimele incendiului de acum un an din Colectiv, sambata seara, la Kanal D, in emisiunea “Asta-i Romania!”

Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv. Iata ce a scris medicul Monica Pop pe o retea de socializare, la 4 ani de la dezastrul Colectiv:

ACUM APROAPE 4 ANI...DEZASTRU!

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

In seara respectivă, am vâzut la tv ce s-a întîmplat.Pârea incredibil! Am plecat imediat de acasă cu gîndul de a încerca să ajut și eu cu ceva. La spital la noi au venit 4 cazuri. Nu prea grave. Un băiat de 16 ani, cu un

"crater" la "coada" ochiului, lovit cu un inel, în lupta pentru a putea ieși din infernul de foc! Singur, minor, părintii-în strâinătate. Comisie, operatie (echipa de gardă), ok. Am plecat cu un medic rezident si cu o trusă spre spitalul" Floreasca". Acolo, mobilizare mare de forțe medicale, ca de obicei in caz de catastrofe! Fuseseră adusi peste 50 de răniti, o parte erau deja în sâlile de operatie. Au si ei medici oftalmologi, nu era nevoie de noi acolo Intre timp, am primit apel de la Spitalul Colțea, pentru cei 8-10 răniti, unii si cu leziuni oftalmologice. Am ajuns repede. Pacienti cu stări diferite, grave sau foarte grave. Unii- în comă.Examinări, tratament! Primesc un nou apel! De la directorul Spitalului de Arși de data asta. Ne deplasăm cu farurile aprinse. Acolo- dezastru! Citiva din cei adusi- leziuni oftalmologice( arsuri). Am mers apeoape zilnic timp de peste 2 săptâmîni! La parter, cei conștienti, de gravitate medie. La etaj, cei f grav, toti în comă. Unul, neidentificat, in viată dar aproape carbonizat. Curat peste tot, lîngâ fiecare pacient, medici si asistente! Au fâcut tot ce puteau! Din păcate, desi ochii lor nu aveau leziuni foarte grave, cu excepția unuia, in 2 sâptemini, cei pentru care mergeam ,s-au stins treptat, toți! Ce am văzut acolo in acele zile se poate compara doar cu noaptea de cutremur din 1977! Poate și cu bebelusii cu arsuri (dintr-o maternitate)!
Ceva STRANIU:
-: la cît de multi răniți in stare foarte gravă au fost, leziuni oftalmologice aveau putini si nu foarte grave! DE CE? Nu am nici o explicație!
Multă experiențâ dureroasă în cariera unui medic,! Nu se poate uita așa ceva! NICIODATĂ!", a scris Monica Pop pe pagina domniei sale de facebook

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

Citeste si: Tragedia Colectiv a mai rapit o viata! Ioana Raluca Panculescu este victima cu numarul 61

Citeste si: Isi plang copiii si incearca sa faca lumina. Nu vor ca nenorociri asemenea celei de la Colectiv sa indolieze si alti romani

Citeste si: Focul din Colectiv arde in continuare visuri si sperante. Astazi a mai urcat la cer inca un inger, Ioana Geambasu

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”