Cristian Popescu “Piedone” vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
40 de intrebari cu denise rifai
Denise Rifai il va avea ca invitat in platou pe Cristian Popescu “Piedone”.

Cristian Popescu “Piedone”: “S-ar putea ca ei să fi avut nevoie de mine, și nu eu de ei”


In articol:

Marți, 6 aprilie, de la 23:15, Cristian Popescu Piedone vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a face lumină în controversatele scandaluri în care a fost protagonist, unul dintre cele mai răsunătoare fiind cel legat de incendiul din clubul Colectiv. 

Cristian Popescu “Piedone”, fata in fata cu Denise Rifai, marți, la “40 de întrebări”

Om politic și fost primar al Sectorului 4 București, din 2008, și până la demisia acestuia, în 2015, când s-a retras din viața politică, în urma incendiului din clubul Colectiv, acesta a revenit în atenția publicului când a candidat la alegerile locale din 2020, la Primaria Sectorului 5, pe care le-a și câștigat. 

Marți, la 40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristian Popescu Piedone va fi supus tirului de întrebări adresate de incisiva jurnalistă.

40 de intrebari cu denise rifai
Cristian Popescu “Piedone”, fata in fata cu Denise Rifai, marți, la “40 de întrebări”

“Am observat că este o lipsa de autoritate, și s-ar putea că ei să fi avut nevoie de mine, și nu eu de ei”, este unul dintre răspunsurile oferite de Piedone la întrebarea care a stat pe buzele tuturor – “ de ce a fost votat de bucureșteni?”.  

“De ce va votează bucureștenii?”, “Ați fost un primar bun pentru Sectorul 4?”, “V-ați făcut fiul deputat că să va urmeze la putere?”, “Cât v-a costat diploma de bacalaureat?”, “Ați dat șpagă pentru permisul auto?”, “Sunteți pregătit să faceți închisoare?”, “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”,  acestea sunt câteva dintre întrebările adresate Primarului Sectorului 5 București, Cristian Popescu Piedone, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “M-a surprins prin inocență”

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 30 martie 2021- VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Sorin Oprescu, in lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai. Ce intrebare l-a pus in dificultate? Nu a putut scoate niciun cuvant

Atacul armat de la Oslo a alertat autoritățile din Franța: Guvernul consolidează securitatea la evenimente Gay Pride

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 30 martie 2021 - VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies