Alexandra Stan, marturisiri cutremuratoare despre cea mai dificila perioada din viata sa! A vrut sau nu artista sa se sinucida?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2021, 00:21
Alexandra Stan, dezvaluiri uluitoare despre cea mai grea perioada a vietii sale.

Aflata fata in fata cu Denise Rifai, le emisiunea 40 de intrebari, Alexandra Stan a vorbit deschis despre cele mai cumplite clipe din viata sa, provocate de fostul ei impresar.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute si bine cotate artiste din Romania, care a cunoscut succesul international la doar 20 de ani. Aceasta a sustinut concerte zeci de tari, iar toate piesele sale au devenit adevarate hituri, insa dincolo de viata spectaculoasa de artist, dincolo de faima, dincolo de banii pe care i-a castigat, ca femeie, in viata personala, Alexandra Stan s-a confruntat cu multe situatii dureroase.


Invitata in aceasta seara, in cadrul emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai", Alexandra Stan a vorbit deschis atat despre momentele bune, de glorie ce i-au marcat cariera de artist, cat si despre clipe triste, dureroase din viata sa personala, care au daramat-o atunci insa a gasit mereu puterea de a se ridica si de a merge mai departe.

A vrut sau nu sa se sinucida, din cauza episodului cumplit din viata sa, provocat de fostul ei impresar?

Alexandra Stan a spus, in cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", adevarul despre cea mai dificila perioada din viata sa, pe vremea cand a fost agresata fizic de catre fostul ei impresar, Marcel Prodan. Intrebata daca a vrut sa se sinucida, artista a raspuns cu sinceritate si a povestit pe scurt cum au stat lucrurile atunci. Alexandra a marturisit ca in ciuda faptului ca a suferit cumplit si a trecut prin cele mai oribile momente din viata sa, nu a incercat sa-si curme viata, ci dimpotriva s-a zbatut sa depaseasca acele momente marcante si sa mearga mai

departe.

"Nu, in niciun caz! Adica am tras de volan pentru ma batea, iti dai seama! Eu eram langa el in masina! El in masina imi dadea foarte multi pumni, cand ne duceam intr-adevar catre Valul lui Traian! Deci daca el ar fi vrut sa se desparta de mine, asta era un plus pentru ei! Adica de ce n-au facut-o, de ce dupa aceea nu m-au lasat in pace"? De ce n-au rupt contractul ala? De ce in momentul in care eu, cu cateva luni inainte de incidentul asta, m-am dus la

un prieten de familie care era avocat si cand am vazut ca ei nu respecta foarte multe lucruri din contractul ala, cum ar fi dreptul de a avea un avocat, mie imi era luat dreptul de a avea un avocat, in contract! Acel contract s-a anulat singur pentru ca era penibil de agresiv si penibil de restrictiv fata de mine, imi incalca niste drepturi ale omului! Atat de indoctrinata eram eu! Atat de mult isi doreau ei sa ma tina acolo sub piciorul lor!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si in momentul in care eu m-am dus la avocat si l-am intrebat ce se intampla cu contractul si el mi-a zis <<Vezi ca nu e ok! E super prost facut si nu te avantajeaza deloc contractul! Hai sa avem o discutie cu ei>> cand am abordat subiectul ei s-au schimbat cu totul! Adica ei si-au dat seama ca proasta care era inainte nu mai e proasta! Stai sa vedem ce face, ca incepe sa puna

intrebari si o sa ajunga si la faza cu banii, mai ales ca il are si tatal ei care a fost cu ea in concerte si fix asa s-a intampla! Si descarcarea aia de tensiune din ziua respectiva a fost urmare a unei certe! Noi ne certam de cateva luni pe subiectul asta! A fost un moment in care el asa a rabufnit, a inceput sa dea in mine, ne-am si injurat, ca si eu am fost agresiva verbal! Cert e ca nu am aflat niciodata adevarul! Nu mi s-a aratat niciodata niciun contract! Nu mi s-au aratat incasarile! Eu doar am auzit vorbe si am vazut mail-uri cu oameni din alte tari care demonstrau existenta unor milioane de euro, care mie mi se furasera!", a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “M-a surprins prin inocență”

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 30 martie 2021- VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!