Moment emoționant! Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?

I-a spus că trebuie să își amâne venirea în țară și că nu poate ajunge acasă de ziua ei, totul pentru a-i face o mare surpriză. Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?Philip a profitat de scurta pauză de la filmările pentru emisiunea "Puterea Dragostei" și a venit în România, dorindu-și foarte mult să îi fie alături bunicii lui de ziua ei. Ea nu a știut nicio secundă că Philip urmează să se întorcă în țară pentru câteva zile, astfel că reacția a fost una pe măsură atunci când l-a revăzut.

Citeste si: "Am blocat-o pe Ella in lift"! Un concurent de la "Puterea dragostei" face o marturisire soc

Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?

În scurta vacanță, imediat cum a ajuns la aeroport, Philip a avut un singur gând în minte: să îi facă o surpriză buncii lui. Cei doi au o relație foarte apropiată, iar concurentul de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că de multe ori bunica îi cere să se întoarcă acasă, măcinată de dor.

Într-un vlog, Philip le-a arătat celor ce îl urmăresc cum a decurs, pas cu pas, întâlnirea cu bunica lui. Acesta i-a cumpărat bunicii sale un ursuleț din trandafiri galbeni și a apărut la ușa ei, întreg momentul fiind filmat.

Citeste si: Jador, alaturi de o alta fata! Uite cum arata tanara. Este superba!

Bunica lui Philip a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut nepotul, mai ales că știa că acesta nu va ajunge acasă de ziua ei.

Philip și bunica lui

"De ce m-ai mințit că nu vii acasă, iubitul meu? Ce bine îmi pare că ai venit acasă. Să nu mai pleci! Vreau să stai acasă, să nu mai pleci. Las-o naibii de emisiune. Ai găsit fata, gata, vii acasă!", a spus bunica lui Philip.

Se pare că bunica lui Philip este foarte încântată de noua relație a acestuia și chiar i-a propus să o aducă pe Berna acasă.

Philip și bunica lui

Philip nu a ratat ocazia și i-a transmis un mesaj iubitei sale: "I-auzi Berna, gata, vin cu tine acasă!"

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a vorbit despre iubitul său secret

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate