Moment emoționant! Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?

,

I-a spus că trebuie să își amâne venirea în țară și că nu poate ajunge acasă de ziua ei, totul pentru a-i face o mare surpriză. Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?

Philip a profitat de scurta pauză de la filmările pentru emisiunea "Puterea Dragostei" și a venit în România, dorindu-și foarte mult să îi fie alături bunicii lui de ziua ei. Ea nu a știut nicio secundă că Philip urmează să se întorcă în țară pentru câteva zile, astfel că reacția a fost una pe măsură atunci când l-a revăzut.

Citeste si: "Am blocat-o pe Ella in lift"! Un concurent de la "Puterea dragostei" face o marturisire soc

Cum a reacționat bunica lui Philip când l-a văzut la ușa ei?

În scurta vacanță, imediat cum a ajuns la aeroport, Philip a avut un singur gând în minte: să îi facă o surpriză buncii lui. Cei doi au o relație foarte apropiată, iar concurentul de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că de multe ori bunica îi cere să se întoarcă acasă, măcinată de dor.

Într-un vlog, Philip le-a arătat celor ce îl urmăresc cum a decurs, pas cu pas, întâlnirea cu bunica lui. Acesta i-a cumpărat bunicii sale un ursuleț din trandafiri galbeni și a apărut la ușa ei, întreg momentul fiind filmat.

Citeste si: Jador, alaturi de o alta fata! Uite cum arata tanara. Este superba!

Bunica lui Philip a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut nepotul, mai ales că știa că acesta nu va ajunge acasă de ziua ei.

"De ce m-ai mințit că nu vii acasă, iubitul meu? Ce bine îmi pare că ai venit acasă. Să nu mai pleci! Vreau să stai acasă, să nu mai pleci. Las-o naibii de emisiune. Ai găsit fata, gata, vii acasă!", a spus bunica lui Philip.

Se pare că bunica lui Philip este foarte încântată de noua relație a acestuia și chiar i-a propus să o aducă pe Berna acasă.

Philip nu a ratat ocazia și i-a transmis un mesaj iubitei sale: "I-auzi Berna, gata, vin cu tine acasă!"

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a vorbit despre iubitul său secret

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Oprica, sarut pasional cu un baiat din cuplu! Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Urmariti un episod incendiar, JOI, de la 11:00 si...

Peste jumătate dintre maşinile rulate importate au fost avariate, iar 20% au kilometrajul modificat

Oprica, sarut pasional cu un baiat din cuplu! Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Urmariti un episod incendiar, JOI, de la 11:00 si...

În plină criză de coronavirus, Jador a făcut anunțul: "Din păcate..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies