În plină criză de coronavirus, Jador a făcut anunțul: "Din păcate..."

,

Numărul tot mai mare de persoane diagnosticate cu coronavirus a stârnit îngrijorarea oamenilor, lucru care a făcut ca la nivel instituțional să fie luate o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea bolii.


In articol:

Schimbările de ultim moment apărute în România îi afectează pe români, iar printre categoriile de persoane care au de suferit în mod indirect din cauza crizei sunt artiștii. Fie că vorbim despre actori, cântăreți sau persoane care activează în domeniul artistic, toți trebuie să își reducă activitatea în perioada următoare.

Citeste si: Cum se ferește Naomi Campbell de coronavirus? A apărut așa pe stradă și oamenii cu greu au recunoscut-o!

În plină criză de coronavirus, Jador a făcut anunțul: "Din păcate..."

Pe contul personal de instagram, Jador a fost nevoit să își anunțe fanii că mai multe concerte pe care urma să le susțină în perioada imediat următoare vor fi amânate. Decizia vine după ce autoritățile au decis să interzică orice manifestare de divertisment sau culturală care presupune participarea a mai mult de 100 de persoane, într-un spațiu închis.

Citeste si: Un celebru actor, la un pas de moarte: "N-aș vrea să sune dramatic, dar azi era să mor"

Cântărețul a explicat că din motive ce țin de siguranța oamenilor, concertele sale nu vor mai avea loc, această măsură fiind menită să reducă riscul de îmbolnăvire.

"Din păcate, câteva concerte de-ale mele au fost anulate și astăzi, încă unul la număr. Sperăm ca pe viitor să trecem cu bine peste și să nu ne afecteze. Să nu mă afecteze pe mine în plan profesional și mai ales, mai ales să nu ne afecteze pe noi ca oameni. Să nu pățim niciunul dintre noi și niciun om de pe pământul ăsta să nu pățească nimic. Sperăm să fie bine! Vă pup și aveți grijă! Dumnezeu a zis că se vor întâmpla chestiile astea.", a spus Jador într-un live pe instagram. 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei face tratamente extrem de scumpe pentru ten! Uite unde a fost surprinsă, în România!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

BREAKING NEWS! Autoritățile iau noi MĂSURI EXTREME! Raed Arafat și Nelu Tătaru expun în acest moment situația și toate măsurile pe care le adoptă

Surpriză ABSOLUTĂ în pandemie: Numărul insolvențelor a SCĂZUT substanțial în 2020

Atenție pensionari! S-a aflat când cresc pensiile, de fapt. Un economist a spus clar. Românii trebuie să știe adevărul

Un celebru actor, la un pas de moarte: "N-aș vrea să sune dramatic, dar azi era să mor"

Cum au fost surprinși Cătălin și Turcu după ce s-au certat? Imaginile care schimbă tot ce știam până acum!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies